Botran rum 12 YO 0,70l

24,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Botran rum 12 YO je izuzetan rum star 12 godina, proizveden u Guatemali. Ovaj visoko kvalitetni rum ističe se svojom složenom i bogatom aromom, sofisticiranim okusom i dugotrajnim završetkom, te je omiljeni izbor među ljubiteljima kvalitetnih alkoholnih pića.

Proces proizvodnje Botran ruma 12 YO započinje odabirom najkvalitetnijeg šećera od šećerne trske koji se pažljivo melje i fermentira kako bi se stvorila bazna smjesa. Nakon fermentacije, smjesa se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima kako bi se postigla maksimalna čistoća i kvaliteta.

Nakon destilacije, rum odležava u hrastovim bačvama tijekom 12 godina kako bi postigao svoj karakterističan okus, bogatstvo aroma i boju. Tijekom ovog procesa, rum upija arome hrasta i razvija svoju kompleksnost i dubinu okusa.

Botran rum 12 YO ističe se svojim glatkim i punim okusom, obogaćenim notama vanilije, karameliziranog šećera i sušenog voća. Ovaj rum ima bogatu i kompleksnu aromu, s primjesama drveta i začina.

Preporučuje se konzumiranje Botran ruma 12 YO kao digestiva nakon obroka ili kao sastojka u raznim koktelima. Može se poslužiti i kao aperitiv uz kockice leda kako bi se istaknuli njegovi bogati okusi i arome.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Guatemala

SKU: P2229 Kategorije: ,