FAQ

 

 1. E, kaj ako nisam baš iz Zagreba, ali blizu sam, ne… (Velika Gorica npr.)

Tek krećemo, tako da je trenutno dostava samo Zagreb. Čim se malo uhodamo, dolazimo i do Velike Gorice.

 1. Jel dobijem pivu džaba ako prijavim bug bez da platim išta?

Džaba piva dolazi tek s prvom narudžbom. Kod narudžbe iznos tvoje košarice će biti umanjen za iznos piva. Mora i nama nešto ostati da možemo programerima platiti pivo.

 1. Što ako sam zaboravio nešto naručiti pa se kasnije sjetim?

Idealno bi bilo da ne zaboraviš jer se onda moramo vraćati po tvoju narudžbu. Ali nije problem, napravi novu narudžbu, ako je iznad 300 kn, besplatna je dostava. A ako si se brzo sjetio da si nešto zaboravio i odmah naručio dodatno, onda to još stignemo skombinirati s originalnom narudžbom.

 1. Jel možemo ekipa i ja podijeliti troškove?

Naravno da možete, ali trenutno samo “old school”, jedan plati karticom, a ostali se onda raskusuraju. Nažalost, nemamo trenutno tehničku mogućnost podjele plaćanja. Ali imamo je u planu i bit će uskoro. Ako ništa, naručite sve na gotovinu, peglica komandosi.

 1. Što ako me nema doma kad dođe cuga?

Kada dostava krene prema tebi, dobit ćeš poruku s informacijom kada bi je mogao očekivati. Ako te ni tada nema doma, vraćamo cugu nazad na skladište pa se dogovaramo za neki drugi termin. To će vrlo vjerojatno biti sljedeći dan.

 1. Što ako sam pozitivan na COVID? Jel mogu naručiti i dalje?

Naravno, kada smo ispred vrata, mi te zovemo, narudžbu ostavljamo ispred vrata. Ti samo potvrdiš da si primio narudžbu SMS-om ili mailom.

 1. Jel mogu naručit negdje drugdje ako nisam doma?

Naravno, ekipa stalno naručuje na druge adrese. Samo na check out-u izabereš „DOSTAVITI NA RAZLIČITU ADRESU” i to je to.

 1. Mogu otkazati narudžbu?

A nije nam drago kada netko otkaže narudžbu, ali što je, tu je. Naravno da možeš otkazati narudžbu.

 1. Jel mogu ja kod vas pokupiti cugu ako mi je usput?

Možeš, naravno, javi nam se na mail: info(@)tipsy.hr i dogovori preuzimanje. Kada još malo narastemo imat ćemo i chat podršku pa će se preuzimanje moći dogovoriti i preko chata.

 1. Imate kakve rođendanske pakete?

Imamo razne pakete, možeš pogledati u izborniku pod „paketi“. Ako i nemamo paket koji tražiš, javi nam pa ćemo složiti, ili možeš sam složiti, a mi ćemo ubaciti poruku koju želiš, da bude pravi rođendanski.

 1. Do kad dostavljate?

Za narudžbe u Zagrebu se trudimo dostaviti unutar 150 minuta. Nekada to nije baš moguće zbog velike potražnje, ali dajemo sve od sebe. Ostatak Hrvatske se dostavlja kurirskim službama i zna biti 1-3 dana, ovisno gdje se nalaziš. Dostava na otoke zna trajati i malo duže jer se obično dostavlja jednom tjedno. Više informacija o dostavama u dijelu dostava.

 1. Hoće cuga biti hladna kad dođe?

A čuj, ovisi o temperaturi vani. Za svaki slučaj imamo i led u ponudi pa ako voliš ono baš hladno-hladno, preporučujemo da si uzmeš i vrećicu/dvije leda.

 1. Jel pakirate poklone?

Trenutno ne, ali ćemo pakirati u skoroj budućnosti. Inače, imamo Tipsy kutije koje su fora, ali nisu baš poklon kutije.

 1. Kako mogu vidjeti gdje mi je paket?

Dobit ćeš SMS ili mail kada ti narudžba krene na dostavu da si možeš planirati kada dolazi.

 1. Kako pozovem prijatelja da koristi aplikaciju?

To nam je najdraže pitanje. Imaš tu sve objašnjeno u Loyalty klub sekciji. Ali kod nas svaka igra svaka dobije. Za svakog frenda kojeg pozoveš na Tipsy častimo te s 40 kn popusta za iduću narudžbu (nakon što frend obavi prvu narudžbu). A neće ni frend ostati kratkih rukava, 40 kn mu sjeda čim se registrira. To je već 80 razloga za postati Tipsy, a tek si krenuo.

 1. What if I am not from Croatia?

Sorry, your loss, we don’t ship outside Croatia.

 1. U čemu dolazi moja pošiljka?

Dolazi u Tipsy kartonskim kutijama, koje kasnije možeš reciklirati. #SamoEko

 1. Mogu platit s frendovom karticom?

Ne, frend plaća sa svojom, ti sa svojom. Nije do nas, takav je zakon.

 1. Registrirao sam se, ubacio sam u košaricu cuge za 150 kn, ali nije mi odobrio popust od 40kn, wtf?!

Sorry, frende, narudžba mora biti minimalno 300 kn da bismo mogli aplicirati tvojih teško zarađenih 40 kn. Morali smo staviti neki minimum gdje se aplicira popust, inače bi netko mogao napraviti narudžbu od 30 kn, pa bi mu mi još morali novce uplaćivati.