Botran rum 8 YO 0,70l

21,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Botran rum 8 YO je visokokvalitetni rum star osam godina, proizveden u Guatemali. Ovaj izuzetni rum nudi sofisticirani okus, bogatu aromu i glatku teksturu, te je omiljeni izbor među ljubiteljima kvalitetnih alkoholnih pića.

Proces proizvodnje Botran ruma 8 YO započinje odabirom najkvalitetnijeg šećera od šećerne trske, koji se pažljivo melje i fermentira kako bi se stvorila bazna smjesa. Nakon fermentacije, smjesa se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima kako bi se postigla maksimalna čistoća i kvaliteta.

Nakon destilacije, rum odležava u hrastovim bačvama tijekom osam godina kako bi postigao svoj karakterističan okus, bogatstvo aroma i boju. Tijekom ovog procesa, rum upija arome hrasta i razvija svoju kompleksnost i dubinu okusa.

Botran rum 8 YO ističe se svojim glatkim i punim okusom, obogaćenim notama vanilije, karamela i sušenog voća. Ovaj rum ima bogatu i kompleksnu aromu, s primjesama drveta i začina.

Preporučuje se konzumiranje Botran ruma 8 YO kao digestiva nakon obroka ili kao sastojka u raznim koktelima. Može se poslužiti i kao aperitiv uz kockice leda kako bi se istaknuli njegovi bogati okusi i arome. Botran 8 Y.O. definitvno nije ono što bi baka stavila u kolače.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Guatemala

SKU: P2205 Kategorije: ,