Havana Club Anejo Especial 1,0l

23,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Havana Club Anejo Especial je vrhunski kubanski rum, proizveden na karipskom otoku poznatom po svojim vrhunskim rumovima. Ovaj posebni rum proizvodi se u destileriji Havana Club, koja je poznata po svojoj stručnosti u proizvodnji vrhunskih alkoholnih pića.

Okus Havana Club Anejo Especiala je bogat i uravnotežen, s naglaskom na karameliziranim notama, vaniliji i sušenom voću, uz blagu notu hrastovine i začina. Arome ovog ruma očaravaju nos i ostavljaju dugotrajan dojam.

Havana Club Anejo Especial izrađuje se od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući šećernu trsku koja se pažljivo fermentira, destilira i stari u hrastovim bačvama. Proces dozrijevanja ovog ruma pruža mu jedinstvenu kvalitetu i složenost, te čini svaku kapljicu posebnim iskustvom. Rum Havana Club Anejo Especial svojom bojom i okusom tipičan je primjer pravog „light“ kubanskog ruma.

Ovaj rum savršen je za uživanje u različitim prilikama i načinima konzumacije. Može se pijuckati samostalno, s ledom ili kao sastojak u raznim koktelima. Također je odličan dodatak raznim jelima i desertima koji zahtijevaju dodatak bogatog i aromatičnog ruma.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Cuba

SKU: P2072 Kategorije: ,