Absolut Blue 0,70l

14,99  112,94 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Švedska vodka koja je obišla noćne klubove i barove diljem svijeta istakla se u svijetu žestokih pića svojom ambalažom koja je napravljena po uzoru na antiknu medicinsku ambalažu za alkohol. Paralela koja insinuira kako je vodka lijek za društveno neprilagođene – medicinska pomoć pri opuštanju stigla ravno iz Švedske. Sama boca naglašava čistinu alkohola, a minimalistički dizajn ostavlja prostor raznim tumačenjima poput ovoga gore. Izvrsna je za koktele i druge vrste miješanih pića – a bez obzira na zemlju porijekla savršeno paše u Black i White Russian, iako je česće možemo naći i u karakterstičnim ljetnim koktelima poput Sex on the Beach. Prepoznata diljem Lijepe Naše često se nalazi u pratnji energetskih pića poput Red Bull-a i Hella ili u drukčijem tandemu sa raznim sokovima (obično od naranče). Iako su se načini za ispijanje mijenjali, ova švedska tradicionalna priča pod imenom Absolut traje od davne 1879 godine. A cijena, pffff za to bi mogli samo reći da je cijena Absolutno prihvatljiva za jedan ovakav dio povijesti.

Prepoznatljivo ime u kombinaciji sa bocom oblikovanom po uzoru na medicinsku ambalažu učinilo je Absolut Blue lijekom za kojim svi posežu u hladnim društvenim situacijama i problemima s relaksacijom.

Upoznajte se s vrhunskom švedskom vodkom – Absolut Blue 0,7l. Ovo piće je sinonim za čistu kvalitetu i neodoljiv okus, savršeno za razna okupljanja i koktele.

Švedska Elegancija:
Absolut Blue je vrhunska švedska vodka koja svojim minimalističkim dizajnom i čistim okusom osvaja srca diljem svijeta. Svaka kapljica ove vodke proizvedena je s pažnjom prema najvišim standardima.

Okus Bez Premca:
Ova vodka impresionira svojim okusom koji kombinira blage note žitarica i citrusa, pružajući svakom gutljaju osjećaj profinjenosti i svježine.

Kreativnost u Koktelima:
Absolut Blue 0,7l je omiljeni sastojak mnogih koktela, od klasičnih Martinija do osvježavajućih ljetnih mješavina. Stvorite svoje jedinstvene recepte i iznenadite svoje prijatelje.

Dostupnost na Tipsy.hr:
Sada možete naručiti Absolut Blue 0,7l brzo i jednostavno putem Tipsy.hr, vodećeg webshopa za alkoholna pića u Hrvatskoj. Bez obzira gdje se nalazite u Hrvatskoj, kvaliteta je na samo dva klika od vas.

Absolut Blue 0,7l donosi švedsku čistoću i eleganciju u svaku čašu. Bilo da slavite poseban trenutak ili uživate u opuštenom druženju, ova vodka je savršen izbor za vaše piće.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Švedska

SKU: P1790 Kategorije: ,