Old Pilots Vodka 0,70l

36,49 

Na zalihi

Opis

Opis

Old Pilots Vodka je premium votka visoke kvalitete, proizvedena s posebnom pažnjom i stručnošću kako bi se osiguralo vrhunsko iskustvo za ljubitelje votke. Ova izvrsna votka proizvodi se u Hrvatskoj, u destileriji s bogatom tradicijom i iskustvom, koja je fokusirana na proizvodnju pića najviše kvalitete. Njihov proces, biljke koje koristte i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava  najviše standarde čistoće i punoće okusa. Destilerija je velikih kapaciteta i cijeli proces krasi “ručni rad”.

Ova votka nudi glatki i osvježavajući okus, s blagim slatkim tonovima koji su savršeno uravnoteženi. Uz to, ima suptilne arome koje pružaju elegantno iskustvo pijenja.

Old Pilots Vodka izrađena je od najfinijih sastojaka, uključujući premium žitarice i kristalno čistu vodu, što rezultira vrhunskom kvalitetom, a filtrirana je kroz platinu. Baza destilata je pšenica, a karakteristike ove votke ističu se njezinom glatkoćom i čistoćom, što je rezultat pažljivog procesa destilacije i filtracije.

Ova votka je idealna za konzumaciju u raznim prilikama – može se uživati ​​u njoj samoj, uz dodatak omiljenog miksa ili kao osnovni sastojak u koktelima. Budući da je Old Pilots Vodka proizvod vrhunske kvalitete, savršeno je piće za svakog ljubitelja votke koji cijeni izvanredan okus i kvalitet. Svojom profinjenom aromom i blagim okusom, ova votka neće razočarati čak ni najzahtjevnije ljubitelje alkoholnih pića.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P3658 Kategorije: ,