Old Pilots Gin 0,70l

46,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Old Pilots Gin je visokokvalitetni gin proizveden u Hrvatskoj u destileriji Duh u boci, koja je fokusirana na proizvodnju pića najviše kvalitete. Njihov proces, biljke koje koristte i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava  najviše standarde čistoće i punoće okusa. Destilerija je velikih kapaciteta i cijeli proces krasi “ručni rad”.

Ovaj gin se ističe svojom bogatom i složenom paletom okusa, koja uključuje note borovnice, citrusa i začina.

Proizvodi se pažljivim procesom destilacije s pomno odabranim botaničkim sastojcima. Biljke koje se koriste: list masline, lavanda, kadulja, borovica, naranča i anđelika. Mediteran i kontinent Hrvatske u jednoj boci! Karakterizira ga osvježavajući i aromatični profil, s blagim začinjenim završetkom.

Old Pilots Gin savršen je za uživanje kao osvježavajući gin-tonic ili kao osnova za razne koktele. Može se poslužiti uz tonik vode i krišku limuna ili grejpa za dodatnu aromu. Ovaj gin se također može koristiti u raznim kreativnim koktelima zbog svoje kompleksnosti i bogatstva okusa. Svaki gutljaj ovog gina pruža jedinstveno iskustvo za ljubitelje dobrih alkoholnih pića. Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz kotla.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1346 Kategorije: ,