Old Pilots Gin 0,70l

46,99  354,05 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Hrvatski craft gin dobiven posebnom tehnologijom destilacije te korištenjem isključivo hrvatskih biljaka. Biljke koje se koriste: list masline, lavanda, kadulja, borovica, naranča i anđelika. Mediteran i kontinent Hrvatske u jednoj boci!

Destilerija Duh u boci fokusirana je na proizvodnju pića najviše kvalitete. Njihov proces, biljke koje koristte i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava  najviše standarde čistoće i punoće okusa. Oni su destilerija velikih kapaciteta i cijeli proces krasi “ručni rad”. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom …, kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sigurno je da postoji jeftinij način proizvodnje alkoholnih pića. Ekstrakti, brža destilacija, manje biljaka, manje odvajanja …, to nije destilerija Duh u boci. Koristi se samo “srce” destilacije odvajajući loše alkohole na početku i kraju procesa destilacije. Ponosni su na svaku bocu koja je prošla kroz njihove ruke kao i procesom proizvodnje koji garantira premium kvalitetu pića – svaki put.

Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz kotla.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1346 Kategorije: ,