Fever Tree Indian Tonic Water 0,20l

1,89 

Na zalihi

Opis

Opis

Fever Tree Indian Tonic Water je visokokvalitetni osvježavajući tonik, balansirane kombinacije gorkih i slatkih nota. Proizveden je od strane Fever-Tree kompanije, poznate po proizvodnji visokokvalitetnih tonika i gaziranih napitaka.

Svježi okus i prirodna aroma tonika dolaze od pomno odabranih sastojaka, uključujući kinin iu Konga, prirodne arome i kvalitetnu vodu. Kinin, glavni sastojak tonika, daje mu svoju karakterističnu gorčinu i ugodan osvježavajući okus.

Fever Tree Indian Tonic Water izrađen je pažljivo kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i autentični okus. Proces proizvodnje uključuje pomno miješanje sastojaka uz pažljivo nadgledanje kako bi se postigao savršeni balans okusa.

Ovaj tonik najbolje se konzumira kao osvježavajući dodatak raznim ginovima i drugim alkoholnim pićima. Također se može koristiti u koktelima ili jednostavno kao osvježavajući napitak s dodatkom leda i kriške limete. Bez obzira jeste li ljubitelj gin tonika ili jednostavno želite uživati u osvježavajućem napitku, ovaj tonik će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti užitak u svakom gutljaju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Volumen

0,2l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P0311 Kategorija: