Fentimans Indian Tonic Water 0,20l

1,69 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Fentimans Indian Tonic Water je osvježavajući tonik proizveden u Velikoj Britaniji, u kompaniji poznatoj po proizvodnji visokokvalitetnih gaziranih napitaka već više od 100 godina.

Ovaj tonik karakterizira bogat i kompleksan okus s blagim notama gorčine i citrusa, što ga čini idealnim dodatkom za pripremu Gin Tonic-a. Glavni sastojci ovog tonika uključuju kinin, koji mu daje karakterističnu gorčinu, te prirodne arome i ekstrakte biljaka koji pružaju bogatstvo okusa i mirisa.

Fentimans Indian Tonic Water proizvodi se pažljivim miješanjem svježih sastojaka i destilirane vode, bez dodanih umjetnih boja ili konzervansa. Ovaj tonik ima blagu karbonizaciju koja dodaje osvježavajući efekt na okus. Arome i karakteristike ovog tonika upotpunjuju se u finom balansu, stvarajući savršenu ravnotežu između gorčine, citrusnih nota i slatkoće.

Najbolje je konzumirati Fentimans Indian Tonic Water ohlađenog, samostalno ili kao osvježavajući dodatak u raznim koktelima. Ovaj tonik posebno dolazi do izražaja kada se miješa s visokokvalitetnim ginom, stvarajući klasičan Gin Tonic s jedinstvenim i bogatim okusom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Volumen

0,2l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P2236 Kategorija: