Old Pilots Barrel Aged Gin 0,70l

70,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Old Pilot’s Barrel Aged Gin je vrhunski gin proizveden u Hrvatskoj u destileriji Duh u boci, koja je fokusirana na proizvodnju pića najviše kvalitete. Njihov proces, biljke koje koristte i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava  najviše standarde čistoće i punoće okusa. Destilerija je velikih kapaciteta i cijeli proces krasi “ručni rad”.

Ovaj jedinstveni gin je odležan u hrastovim bačvama, što mu daje dublji i kompleksniji okus. Koristi se 6 hrvatskih biljaka Mediterana i kontinenta Hrvatske. Nakon destilacije gin odležava u nekoliko hrastovih bačvi različitih vrsta drveta, volumena te pripreme samih spremnika. Svaka bačva nije jednako paljena/tostirana i svaka na svoj način pridonosi kompleksnosti krajnjeg proizvoda. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom – kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sa svojim bogatim notama borovnice, citrusa i začina, ova žestoka pića idealna su za istinske ljubitelje gin tonika ili koktela. Svaka čaša oživljava savršenu ravnotežu između tradicije i inovacije, stvarajući jedinstveno iskustvo za vaše nepce. Uživajte u ginu u društvu prijatelja ili u opuštenoj večeri kod kuće. Oslobodite se kreativnosti i stvorite nezaboravne koktele koristeći ovaj izuzetan gin kao osnovu. Osim toga, Old Pilots Barrel Aged Gin savršen je poklon za svakog ljubitelja fine žestine. Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz kotla.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

45,5%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P2481 Kategorije: ,