Old Pilots Barrel Aged Gin 0,70l

70,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Old Pilot’s Gin – Barrel Aged Gin je proslavljeni gin destilerije u nešto izmjenjenim omjerima te odležan u novim hrastovim bačvama. I dalje se koristi 6 hrvatskih biljaka Mediterana i kontinenta Hrvatske. Nakon destilacije gin odležava u nekoliko hrastovih bačvi različitih vrsta drveta, volumena te pripreme samih spremnika. Svaka bačva nije jednako paljena/tostirana i svaka na svoj način pridonosi kompleksnosti krajnjeg proizvoda.

Destilerija Duh u boci fokusirana je na proizvodnju pića najviše kvalitete. Njihov proces, biljke koje koristte i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava  najviše standarde čistoće i punoće okusa. Oni su destilerija velikih kapaciteta i cijeli proces krasi “ručni rad”. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom …, kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sigurno je da postoji jeftinij način proizvodnje alkoholnih pića. Ekstrakti, brža destilacija, manje biljaka, manje odvajanja …, to nije destilerija Duh u boci. Koristi se samo “srce” destilacije odvajajući loše alkohole na početku i kraju procesa destilacije. Ponosni su na svaku bocu koja je prošla kroz njihove ruke kao i procesom proizvodnje koji garantira premium kvalitetu pića – svaki put.

Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz kotla.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

45,5%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P2481 Kategorije: ,