Gin Mare 0,70l

42,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Gin Mare je premium gin koji se proizvodi u Španjolskoj, prema receptu koji seže unatrag stoljećima, koristeći najkvalitetnije biljne sastojke i ručno obrano bilje s obližnjih plantaža.

Svaki gutljaj Gin Marea otkriva kompleksnu paletu okusa i mirisa. Karakterizira ga izražena biljna aroma s primjesama citrusa, masline i ružmarina. Ova jedinstvena kombinacija stvara suptilan i profinjen okus koji osvaja srca ljubitelja gina diljem svijeta.

Glavni sastojci Gin Marea uključuju aromatični korijander, timijan, bosiljak i ružmarin, koji se pažljivo destiliraju kako bi se osiguralo bogatstvo i slojevitost okusa. Ovaj gin destilira se u tradicionalnim bakrenim alembicima, poznatim kao “botanički prijevoznici”, što rezultira izvanredno čistim i uravnoteženim pićem.

Gin Mare se ističe svojom sposobnošću da se konzumira na različite načine. Može se uživati ​​kao osvježavajući gin-tonik, uz dodatak tonika i kriške limete ili masline. Također se može koristiti kao ključni sastojak u brojnim koktelima, dodajući sofisticiranu biljnu notu svakom napitku.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

50%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Španjolska

SKU: P1735 Kategorije: ,