Absolut Blue 1,0l

22,35 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Absolut Blue 1l je premium votka proizvedena u Švedskoj od strane renomirane tvrtke Absolut Company, koja već desetljećima postavlja standarde u svijetu alkoholnih pića. Ova švedska tradicija počela je davne 1879. godine, a od tada nije prestala iznenađivati i zadovoljavati nepca diljem svijeta. To nije samo vodka – to je simbol dosljedne kvalitete i izvrsnosti. Ova votka predstavlja vrhunski izbor za istinske ljubitelje kvalitetnih pića, s bogatom paletom okusa i bezvremenom reputacijom.

Proizvedena od najkvalitetnijeg zrna pšenice i čiste vode iz vlastitih dubokih arterskih bunara, Absolut Blue nudi čist i osvježavajući okus koji se ističe među ostalim votkama na tržištu. Bez dodanih šećera ili drugih aditiva, ova votka oduševljava svojom čistoćom i kvalitetom sastojaka.

Proces proizvodnje Absolut Blue 1l uključuje višestruku destilaciju i pažljivu filtraciju, što rezultira besprijekornom čistoćom i kristalnom bistrinom. Ova votka se odlikuje glatkom teksturom i svilenkastim završetkom koji je prepoznatljiv širom svijeta.

Konzumiranje Absolut Blue 1l može biti raznovrsno – od klasičnih koktela poput Martinija ili Cosmopolitana do jednostavnih mješavina s gaziranim pićima ili tonikom. Ova votka također može biti osnova za složenije koktele i kreativne mješavine, dodajući im profinjenost i sofisticiranost. Također, savršeno paše u Black i White Russian, iako je česće možemo naći i u karakterstičnim ljetnim koktelima poput Sex on the Beach. Prepoznata diljem Lijepe Naše često se nalazi u pratnji energetskih pića poput Red Bull-a i Hella ili u drukčijem tandemu sa raznim sokovima (obično od naranče).

Sa svojim nezamjenjivim okusom i vrhunskom kvalitetom, Absolut Blue 1l je savršen dodatak svakom domaćem bara ili koktel salonu. Bez obzira jeste li iskusni kućni barman ili tek početnik u svijetu koktela, ova votka će vam pružiti nezaboravno iskustvo i zadovoljstvo u svakom gutljaju. Uživajte u Absolutu i istražite raznolikost ukusa koje ova votka nudi!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Švedska

SKU: P1281 Kategorije: ,