Absolut Blue 1,0l

21,24  160,03 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Švedska vodka koja je obišla noćne klubove i barove diljem svijeta istakla se u svijetu žestokih pića svojom ambalažom koja je napravljena po uzoru na antiknu medicinsku ambalažu za alkohol. Paralela koja insinuira kako je vodka lijek za društveno neprilagođene – medicinska pomoć pri opuštanju stigla ravno iz Švedske. Sama boca naglašava čistinu alkohola, a minimalistički dizajn ostavlja prostor raznim tumačenjima poput ovoga gore. Izvrsna je za koktele i druge vrste miješanih pića – a bez obzira na zemlju porijekla savršeno paše u Black i White Russian, iako je česće možemo naći i u karakterstičnim ljetnim koktelima poput Sex on the Beach. Prepoznata diljem Lijepe Naše često se nalazi u pratnji energetskih pića poput Red Bull-a i Hella ili u drukčijem tandemu sa raznim sokovima (obično od naranče). Iako su se načini za ispijanje mijenjali, ova švedska tradicionalna priča pod imenom Absolut traje od davne 1879 godine. A cijena, pffff za to bi mogli samo reći da je cijena Absolutno prihvatljiva za jedan ovakav dio povijesti.

Dobrodošli u svijet Absolut Blue 1l, gdje se kvaliteta i užitak stapaju u jedinstveno iskustvo. Ova švedska vodka nosi titulu beskompromisne kvalitete i profinjenosti, dostupna na Tipsy.hr.

Okus Bez Premca: Absolut Blue je sinonim za beskompromisnu kvalitetu. Svaka kapljica proizvedena je s pažnjom prema najvišim standardima, donoseći profinjen okus s blagim notama žitarica i citrusa. Ovaj okus je autentičan i prepoznatljiv, čineći svaku čašu posebnom.

Kreativnost Bez Granica: S Absolut Blue 1l, vaša kreativnost nema granica. Ova vodka je više od običnog alkoholnog pića – to je paleta za vaše koktel majstorstvo. Stvorite svoje koktele i impresionirajte svoje goste. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih Martini koktela ili više volite osvježavajuće ljetne mješavine, Absolut Blue će biti savršen partner u kreiranju vaših omiljenih napitaka.

Povijest Kvalitete: Absolut Blue 1l ima bogatu povijest. Ova švedska tradicija počela je davne 1879. godine, a od tada nije prestala iznenađivati i zadovoljavati nepca diljem svijeta. To nije samo vodka – to je simbol dosljedne kvalitete i izvrsnosti.

Dostupno na Tipsy.hr: Uštedite vrijeme i novac. Absolut Blue 1l dostupan je na Tipsy.hr, vodećem webshopu za alkoholna pića u Hrvatskoj. Bez obzira gdje se nalazite u Hrvatskoj, ovu kvalitetnu vodka možete naručiti brzo i jednostavno. Tipsy.hr vam omogućuje da pronađete širok izbor alkoholnih pića i da ih dobijete na pragu svog doma.

Absolut Blue 1l nije samo piće, već i iskustvo. Svaka čaša ove vodke nosi sa sobom švedsku eleganciju i povijest kvalitete. Bez obzira jeste li ljubitelj čistog okusa ili volite eksperimentirati s koktelima, ova vodka će vas oduševiti svojom raznolikošću i profinjenošću.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Švedska

SKU: P1281 Kategorije: ,