Grey Goose 0,70l

42,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Grey Goose je vrhunska pšenična je vodka nastala 1990-ih u Francuskoj pod budnim okom Sidney-a Franka koji je svoj proizvod prodao Bacardiju 2004. godine. Od tada samu recepturu preuzeo je i doradio Francois Thibault u pokrajini Cognac. Od tada postaje svjetski priznata radi svoje recepture i samog standarda kvalitete koji uključuje samo pšenicu visoke kvalitete. Probija se na sva svjetska tržišta kao premium brend upravo radi svojeg okusa popraćenog visokim standardom izrade same ambalaže i vizuala.

Ova izuzetna vodka proizvodi se od najkvalitetnijeg francuskog pšeničnog zrna, koje se pažljivo destilira i filtrira kako bi se postigla čista i blaga aroma. Okus joj je iznimno čist te je kao takva iznimno pitka, s blagim notama citrusa i cvjetnih aroma koji joj daju osvježavajući i elegantan karakter. Ova vodka proizvodi se po tradicionalnoj metodi destilacije od pšeničnog zrna, koja rezultira čistom i profinjenom teksturom.

Grey Goose je poznat po svojoj kvaliteti i prestižu, što ga čini omiljenim izborom za različite prigode. Ljubitelji žestokih pića najviše je vole piti čistu ili uz dodatak kocke leda, iako je vrlo zastupljena kombinacija sa voćnim sokovima ili energetskim pićima. Kokteli koji se rade na bazi vodke dobivaju novu „kristalnu“ notu – upravo radi samog sastava i svojstva vodke kao žestokog pića miješanje u koktelima naglašava ostale sastojke dok ona sama dolazi do izražaja jačinom.

Ova vrhunska vodka dolazi u elegantnoj boci koja dodatno naglašava njegovu prestižnu reputaciju i luksuznu kvalitetu. Bilo da se odlučite za uživanje kod kuće ili u društvu prijatelja, Grey Goose će vas osvojiti svojom izuzetnom kvalitetom i profinjenim okusom. Oprezno s konzumacijom, ova guska bi te mogla odvesti na Labuđe jezero.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Francuska

SKU: P0323 Kategorije: ,