Makers Mark 0,70l

39,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Maker’s Mark je vrhunski bourbon proizveden u američkoj saveznoj državi Kentucky. Ovaj klasik među bourbonima proizvodi se u destileriji Maker’s Mark u gradiću Loretto, koja je poznata po svojoj tradiciji i stručnosti u proizvodnji visokokvalitetnih bourbona. Američki bourbon bogatog okusa, duguje svoj pitak okus Billu Samuelsu koji je raž zamijenio Red Winter pšenicom.

Ovaj bourbon je poznat po svom bogatom i kompleksnom okusu, koji odiše notama slatkog kukuruza, vanilije, karameliziranog šećera i začina. Miris je dubok i pun, s naglaskom na slatkim notama i suptilnim začinskim nijansama.

Karakteristična aroma Maker’s Mark bourbona proizlazi iz posebnog procesa proizvodnje. Ovaj bourbon se proizvodi od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najfiniji kvalitet kukuruza, raži i ječma. Nakon fermentacije i destilacije, bourbon se odmara u hrastovim bačvama, gdje dobiva svoj prepoznatljivi okus i boju.

Maker’s Mark se najbolje konzumira kao sastavni dio klasičnih koktela poput Old Fashioned-a ili Manhattan-a, ali se također može uživati i u čistom obliku ili sa ledom. Njegova kompleksna paleta okusa čini ga savršenim izborom za istinske ljubitelje bourbona. Uživajte u vrhunskom okusu i kvaliteti ovog legendarnog bourbona iz srca Kentuckyja!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

45%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

SAD

SKU: P1388 Kategorije: ,