Bombay Sapphire Gin 1,0l

27,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Bombay Sapphire Gin je prestižni gin koji se proizvodi u Hampshireu u Engleskoj. Ovaj poznati gin ističe se svojim suptilnim i slojevitim okusom, te je jedan od najcjenjenijih i najprodavanijih ginova na svjetskom tržištu. Nazvan je prema gradu jedne od Engleskih kolonija (Mumbai – Bombay), a svojim izgledom nas podsjeća na dašak indijskog utjecaja. Sapphire – čist poput najčišćeg safira, plava boca daje kraljevski štih na ovo prestižno piće. Moderan dizajn boce u obojanom staklu i tradicija izrade koja potiče iz davne 1761. godine pretvorili su ovaj gin u osobnog favorita mnogih ginoljubaca diljem svijeta.

Sastojci od kojih se pravi Bombay Sapphire Gin uključuju tradicionalne botaničke sastojke poput korijandra, angelike i kore od limuna, borovice, badema, perunike kao i nekoliko egzotičnih biljaka. Ova posebna kombinacija botaničkih sastojaka daje Bombay Sapphire Ginu njegov karakterističan okus i aromu.

Proces proizvodnje ovog gina započinje pažljivim odabirom najkvalitetnijih biljaka i začina, koji se potom destiliraju u bakrenim kotlovima kako bi se postigla maksimalna čistoća i kvaliteta. Nakon destilacije, gin odmara u hrastovim bačvama kako bi postigao svoju izuzetnu glatkoću i balansirani okus.

Bombay Sapphire Gin se ističe svojim osvježavajućim i suptilnim okusom sačinjenim od biljnih i citrusnih nota, te svojom kristalno čistom teksturom. Odličan za pomiješati sa raznim vrstama tonika iako najprikladniji za pomiješati sa tonicima sa niskim udjelom šećera. Temeljni i neizostavni sastojak velike količine miješanih pića i koktela naći ćemo na policama barova diljem svijeta. Bombay Sapphire Gin samo je za tebe, o plavi safiru moj…

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Engleska

SKU: P1205 Kategorije: ,