Belvedere Vodka 0.7l

39,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Belvedere Vodka je vrhunska vodka proizvedena u Poljskoj, poznata po svojoj izuzetno visokoj kvaliteti i čistom okusu. Ova luksuzna vodka proizvodi se u malom poljskom selu Żyrardów, koje se smatra srcem poljske vodke.

Okus Belvedere vodke obiluje notama blagog slatkog žita, s blagim tragom začina koji pružaju dodatnu dubinu i kompleksnost. Arome su svježe i čiste, s diskretnim tragovima vanilije i badema koji se lagano osjete u pozadini.

Sastojci koji ulaze u proizvodnju ove vodke uključuju najkvalitetnije poljske raži i kristalno čistu izvorsku vodu. Proces proizvodnje obuhvaća višestruku destilaciju, a taj način destilacije “by fire”, gdje se bakreni kotao direktno zagrijava potječe iz davne 800. godine. Ova tradicionalna metoda destilacije regulirana je od strane više Master Distillera. Nakon destilacije, vodka se pažljivo filtrira kroz slojeve aktivnog ugljena kako bi se postigao besprijekoran okus i tekstura.

Karakteristike Belvedere Vodke uključuju visoku čistoću, mekoću i izuzetnu glatkoću. Također, ne sadrži nikakve dodatne aditive, ne sadrži gluten, ima košer certifikat, te je proizvedena u skladu sa svim zakonima proizvodnje originalne poljske vodke, koji nalažu da se ništa ne smije dodavati. Ova vodka je idealna za konzumaciju u različitim koktelima ili kao sastojak u omiljenim mješavinama zbog svog neutralnog okusa koji se savršeno kombinira s različitim dodacima. Također je izvrsna kada se konzumira u čistom obliku, poslužena na ledu ili kao dio sofisticiranog martini koktela.

Belvedere Vodka je sinonim za luksuz i vrhunsku kvalitetu te je omiljen izbor među ljubiteljima vodke diljem svijeta. Sam naziv i izgled etikete predstavljaju predsjedničku palaču u Varšavi – elitizam u najboljem obliku. Predanost prirodi i novom političkom sistemu izgleda donosi najbolje okuse.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Poljska

SKU: P0310 Kategorije: ,