Louers Vodka 1,0l + Drveni kovčeg

149,99  1.130,10 kn

Na zalihi

Opis

Opis

LOUERS kontrolira svaki aspekt proizvodnje svoje vodke – od odabira najfinijih zrna pšenice i mineralne vode s nizozemskog tla do destilacije. Svaku bocu pojedinačno sastavljaju i pune profesionalni nizozemski majstori vodke. Ovo je jedinstveno u industriji votke i jamči dosljednost kvalitete u svakoj proizvedenoj boci.

Čista voda
LOUERS vodka prikuplja svoju prirodnu mineralnu vodu iz podzemnog vodonosnika u Nizozemskoj. Kišnica koja curi ostaje ispod zemlje između neprobojnih slojeva gline. Voda se filtrira kroz drevno nizozemsko tlo i obogaćuje mineralima. Kako bi se postigao karakterističan gladak okus, voda prolazi završni korak procesa hiperfiltracije, prije odlaska u destilaciju.

Izuzetno zrno
S nizozemske livade, svaka isporuka žitarica pažljivo se pregledava prije nego što se prihvati u destileriju. Ove ručno odabrane žitarice fermentiraju se prije destilacije šest puta do razine neusporedive glatke votke.

Filtriranje ugljenom
LOUERS votka se filtrira kroz 12 slojeva superfine prašine od aktivnog ugljena kako bi se uspostavila eliminacija svake nesavršenosti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Nizozemska

SKU: BD217 Kategorije: ,