Beluga Vodka 1,50l

99,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Beluga vodka je izuzetna ruska vodka proizvedena od najkvalitetnijih sastojaka u srcu Sibira. Nastala 2002. godine u malom gradu Mariinsk u Sibiru, ova vodka predstavlja domaći proizvod i nacionalno piće vrhunske kvalitete.

Ova luksuzna vodka obiluje izuzetno glatkom i blagom teksturom te osvježavajućim, no suptilnim okusom žitarica.

Sastojci od kojih je napravljena ova vodka uključuju je artešku vodu (čini 60% sastava vodke) koja se vadi iz izvora pozicioniranog 33 metra pod zemljom, kao i odabrane žitarice koje su pažljivo odabrane radi postizanja savršenog okusa i kvalitete. Proces proizvodnje uključuje višestruku destilaciju i posebno filtriranje kako bi se postigla čistoća i glatkoća pića. Filtracijski proces ima tri segmenta – vodka prolazi kroz ugljen, impregnirano srebro te pijesak (u nekim varijacijama broj filtracija se povećava), a nakon filtracije ovisno o vrsti, vodka „odležava“ minimalan period od mjesec dana kako bi njezin okus bio rafiniran do samog kraja.

Beluga vodka je savršena za koktele ili kao sastojak u raznim mješavinama zahvaljujući svom blagom okusu i čistoj teksturi. Može se konzumirati i čista, poslužena u ohlađenoj čaši ili s nekoliko kapi limunovog soka kako bi se istaknule njezine suptilne arome.

Ova iznimna vodka dolazi u elegantnoj bočici koja odražava njezin luksuzni karakter i čini je poželjnim dodatkom svakog bara. Dostupna je diljem svijeta, a svojom kvalitetom i podrijetlom uspoređuje se s kavijarom. Isprobajte Beluga vodku i doživite vrhunsku rusku tradiciju i kvalitetu u svakom gutljaju, posebno tijekom hladnih vremena kad pruža najbolju toplinu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1,50l

Zemlja podrijetla

Rusija

SKU: P2111 Kategorije: ,