Courvoisier VS 0,70l

31,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Courvoisier VS je prestižni konjak koji se proizvodi u regiji Cognac u Francuskoj, poznatoj po svojim vrhunskim konjacima. Napoleon je odabrao Courvoisier VS za svoje duge godine prognanstva, uzevši sa sobom stotine boca ovog pića. To zovemo kvalitetnom pripremom.

Svaki gutljaj Courvoisier VS konjaka otkriva složen spoj okusa i aroma. Njegov bogati i sofisticirani okus obogaćen je voćnim notama, poput suhih šljiva i agruma, uz nježne začinske akcente koji se postepeno razvijaju na nepcu. Arome su slojevite i intenzivne, pružajući nezaboravan doživljaj svakom ljubitelju konjaka.

Courvoisier VS se proizvodi od najkvalitetnijeg bijelog grožđa koje se pažljivo fermentira i destilira, a zatim odležava u hrastovim bačvama. Ovaj proces odležavanja daje konjaku bogatstvo i kompleksnost okusa, uz glatku teksturu i dugotrajan finiš.

Ovo vrhunsko alkoholno piće idealno je za uživanje u posebnim prilikama ili kao poklon za istinske znalce konjaka. Može se konzumirati čisto, uz dodatak leda ili kao sastojak raznih koktela. Bez obzira na način konzumacije, Courvoisier VS pruža jedinstveno iskustvo koje ostavlja nezaboravan dojam.

Naručite Courvoisier VS konjak i uživajte u luksuzu i eleganciji ovog vrhunskog francuskog pića.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Francuska

SKU: P1911 Kategorije: ,