Krauthaker Graševina Mitrovac 0,75l

14,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Krauthaker Graševina Mitrovac je vrhunsko vino, koje potpisuje vinarija Krauthaker, smještena u Kutjevu. Vinogradarstvo i vinarstvo Krauthaker posebnu pozornost posvećuje domaćoj autohtonoj sorti graševini koja često osvaja medalje na sajmovima i izložbama vina. Kao važnu odrednicu vlastite proizvodnje ističu uzgoj vinove loze po eko principima te kontinuitet kvalitete. Kvalitetu i uspješnost njihovih vina najviše opisuju mnogobrojna odličja dobivena na svjetski priznatim natjecanjima i ocjenjivanjima vina.

Ovo vino odlikuje se osvježavajućim okusom i kompleksnim aromama tipičnim za sortu Graševina. Na nepcu se ističu voćne note zrelih jabuka, krušaka i citrusa, uz nijanse meda i cvjetnih tonova koji pružaju slojevitost okusa. Arome su profinjene i elegantne, s cvjetnim naglascima koji mame osjetila.

Graševina Mitrovac proizvodi se od pažljivo odabranih grožđa sorte Graševina, koje se ručno bere kako bi se osigurala optimalna zrelost i kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se pažljivo preša i fermentira na kontroliranim temperaturama kako bi se sačuvale sve prirodne arome i karakteristike sorte. Nakon fermentacije, vino odležava u inoksojnim bačvama kako bi postiglo puni izražaj okusa i arome.

Ovo vrhunsko vino savršen je pratitelj raznih jelovnika, posebno uz hladna i topla predjela, primjerice uz domaći narezak, tjesteninu s umakom od povrća, rižote s plodovima mora ili kuhanu ribu.  Preporučuje se poslužiti ohlađeno na temperaturi od 10-12°C kako bi se najbolje istaknule njegove svježe voćne arome i kompleksnost okusa. Odličan izbor za sve ljubitelje vrhunskog vina i autentičnog okusa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

13,5%

SKU: P0048 Kategorije: ,