Jack Daniels Old No. 7 1l

27,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Jack Daniels Old No. 7 je legendarni viski s prepoznatljivim okusom i mirisom, koji se proizvodi u Americi. Destilerija Jack Daniels osnovana je 1875. u Lynchburgu, u Tennesseeju, od strane Jaspera Newtona Daniela, poznatijeg kao Jack Daniels. Iako je tehnički straight bourbon, preferira se naziv Tennessee whiskey zbog specifične filtracije kroz drveni ugljen od javora. Destilerija je doživjela uspone i padove, ali veliku popularnost stekla je zahvaljujući podršci poznatog glumca Franka Sinatre i mnogih rock zvijezda. Jedan je od najpoznatijih viskija Jack Daniels distilerije prepoznat radi blagog okusa i pitkosti.

Kao jedan od najpoznatijih viskija na svijetu, Jack Daniels Old No. 7 poznat je po svom glatkom, bogatom okusu s notama karamele, vanilije i hrasta, savršeno uravnotežen s blagim začinskim i voćnim tonovima. Ovaj se viski proizvodi po tradicionalnoj metodi “sour mash”, gdje se smjesa žitarica fermentira s dijelom prethodne destilacije kako bi se postigla bogata i slojevita aroma.

Jack Daniels Old No. 7 krasi karakteristična tamna boja i slojevita tekstura, što ga čini idealnim za uživanje samostalno, u klasičnim koktelima ili kao dio složenih mješavina. Najbolje se konzumira bez ičega, kako bi se osjetila njegova kompleksnost i dubina okusa. Ovaj viski se također može koristiti kao sastojak u brojnim koktelima poput Lynchburg limunade ili Jack and Coke.

Savršen za posebne prigode ili opuštanje nakon napornog dana, Jack Daniels Old No. 7 neizostavan je dio svake kolekcije viskija. Njegova reputacija kvalitete i tradicije čini ga omiljenim izborom među ljubiteljima viskija diljem svijeta.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

U.S.A.

SKU: BD004 Kategorije: ,