-20%

Erdevik Ex Cathedra 0,75l

14,39  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Erdevik Ex Cathedra je visokokvalitetno vino koje se proizvodi na vinariji Erdevik, smještenoj u Srbiji. Ovo vino nosi pečat stručnjaka i tradicije, proizvedeno s pažnjom i posvećenošću kako bi pružilo vrhunski doživljaj svakom ljubitelju vina.

Na nepcu, Erdevik Ex Cathedra pruža iskustvo čistog, kompleksnog i snažnog vina izražajne osobnosti i profinjenosti. Svojim živopisnim, citričnim mineralnim tonovima stijena, ovo vino stvara čvrsto tkivo okusa koje oživljava nepce i ostavlja ozbiljan, ali svjež i dugotrajan dojam. Ovo vino karakterizira balansirana kombinacija voćnih i začinskih nota, s nijansama crvenog voća, tamne čokolade i hrasta. Arome crvenih bobica i suptilne note hrasta doprinose jedinstvenom i sofisticiranom okusu ovog vina.

Proizveden od pažljivo odabranih grožđa, Erdevik Ex Cathedra nastaje kroz proces fermentacije i odležavanja u hrastovim bačvama. Ovaj proces omogućava vinu da postigne svoj puni potencijal i da razvije slojevitost okusa i mirisa koji su karakteristični za ovaj prestižni proizvod.

Erdevik Ex Cathedra najbolje se konzumira uz dobro društvo i posebne prilike. Savršen je izbor za večernje uživanje ili kao pratnja ukusnim jelima, poput crvenog mesa, divljači ili sireva snažnijeg okusa. Ovo izuzetno vino će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmanske nepce te pružiti nezaboravan gastronomski doživljaj.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P3077 Kategorije: , ,