-20%

Erdevik Ex Cathedra 0,75l

14,39  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Upoznajte jedinstveno Erdevik Ex Cathedra 0,75l vino, pravo remek-djelo koje će vas osvojiti već na prvi gutljaj. Ovo vrhunsko vino očarat će vaša osjetila čistim, mineralnim notama te svježim voćnim i cvjetnim aromama koje su istovremeno suptilne, elegantne i duboke, pozivajući vas da ih jednostavno uživate, a ne da ih pokušavate opisati riječima.

Na nepcu, Erdevik Ex Cathedra pruža iskustvo čistog, kompleksnog i snažnog vina izražajne osobnosti i profinjenosti. Svojim živopisnim, citričnim mineralnim tonovima stijena, ovo vino stvara čvrsto tkivo okusa koje oživljava nepce i ostavlja ozbiljan, ali svjež i dugotrajan dojam.

Uz svaku čašu ovog vina, doživjet ćete pravu senzaciju koja će vas odvesti na putovanje nepcima. Njegova slojevita kompleksnost otkriva dubinu okusa koja će vas očarati svojom profinjenošću i bogatstvom izraza. Ex Cathedra nije samo vino, već umjetničko djelo koje će obogatiti svaki trenutak vašeg uživanja i opuštanja.

Ovo je vino koje će se istaknuti na vašem stolu i biti neizostavan dio svakog posebnog događaja. Uz svoj postojani i osvježavajući završetak, Erdevik Ex Cathedra predstavlja vrhunac vještine i posvećenosti vinara koji su u svakoj bočici uspjeli uhvatiti dušu zemlje i pretvoriti je u čarobno vino.

Prepustite se čarima Erdevik Ex Cathedra vina i dopustite da vas oduševi svojom neodoljivom privlačnošću i profinjenim okusima. Neka svaka čaša bude prava poslastica za vaše nepce, donoseći vam trenutke užitka i zadovoljstva koji će vas uvijek vraćati po još. Započnite svoje vinsko putovanje s Ex Cathedra i doživite vrhunsku raskoš okusa koja će vas osvojiti već na prvi gutljaj

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P3077 Kategorije: , ,