Đakovo Cabernet Sauvignon 1,0l

4,19 

Na zalihi

Opis

Opis

Đakovo Cabernet Sauvignon je vrhunsko vino proizvedeno u vinariji Đakovo, poznatoj po tradiciji i stručnosti u proizvodnji vrhunskih vina, a Cabernet Sauvignon jedno je od njihovih najprepoznatljivijih dostignuća.

Ovo vino karakterizira tamnoljubičaste boje, sortnog mirisa crnog bobičastog voća, zrelog crnog ribiza, zrele šljive, duhana i mliječne čokolade. Bogat okus s dobro ukomponiranim taninima i ugodnom kiselinom.

Đakovo Cabernet Sauvignon proizvodi se od pažljivo odabranih grožđa sorte Cabernet Sauvignon, uz pažljiv proces vinifikacije. Nakon ručne berbe, grožđe se fermentira u kontroliranim uvjetima kako bi se sačuvala svježina i voćnost sorte. Vino odležava u hrastovim bačvama kako bi postiglo svoju punu dubinu i kompleksnost okusa.

Predlažemo serviranje na 18˙C uz razna jela od crvenog mesa, uz gulaše, umjereno zrele sireve ili mesnatiju ribu.

Đakovo Cabernet Sauvignon je savršen odabir za sve prigode, od opuštenih večeri kod kuće do svečanih okupljanja s prijateljima i obitelji. Uživajte u vrhunskom vinu iz vinarije Đakovo i obogatite svoje gastronomske trenutke s prepoznatljivim okusom Cabernet Sauvignona.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0758 Kategorije: ,