-20%

Bovin Imperator Vranac 0,75l

32,79  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 40,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Bovin Imperator Vranac je vrhunsko crno vino koje se proizvodi u Makedoniji. Ovo izuzetno vino odlikuje se dubokom rubinskom bojom i kompleksnim okusom koji osvaja srca ljubitelja kvalitetnih vina.

Proces proizvodnje Bovin Imperator Vranac vina započinje pažljivim odabirom najkvalitetnijih grozdova sorte Vranac, koji sazrijevaju na sunčanim obroncima vinograda. Nakon ručne berbe, grožđe se pažljivo preraduje i fermentira u kontroliranim uvjetima kako bi se očuvala njegova prirodna aroma i svježina.

Bovin Imperator Vranac ističe se svojim punim tijelom i bogatim okusom crvenog voća poput višanja, šljiva i malina. Osim voćnih nota, uočljive su i nijanse tamne čokolade, vanilije i začina, koje mu daju kompleksnost i dubinu okusa. Ovo vino karakterizira mekana i zaokružena tekstura, s glatkim taninima i dugotrajnim završetkom. Savršeno se slaže s jelima poput crvenog mesa, divljači, zrelog sira i tamne čokolade.

Bovin Imperator Vranac najbolje se poslužuje na temperaturi od 16-18°C, te se preporučuje dekantacija prije posluživanja kako bi se maksimalno istaknuli njegovi okusi i arome.

Svojom profinjenošću i elegancijom, ovo vino osvaja srca istinskih poznavatelja vina, pružajući nezaboravno vinsko iskustvo za pamćenje. Iskusite vrhunsku kvalitetu vina uz Bovin Imperator Vranac i dopustite da vas očara svojim prepoznatljivim okusom i karakterom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

15,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Makedonija

SKU: P1391 Kategorije: , ,