Đakovo Graševina 1,0l

3,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đakovo Graševina je kvalitetno suho bijelo vino s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom, koje dolazi iz Đakovačke vinarije, poznate po dugogodišnjoj tradiciji proizvodnje visokokvalitetnih vina. Ovo vino proizvodi se od autohtone sorte grožđa – graševine, uzgajane na sunčanim obroncima Đakovačke ravni, poznate po idealnim uvjetima za uzgoj vinove loze.

Bijelo vino Đakovo Graševina karakterizira svježina i voćni okus, zelenkasto-žute boje, otvorenog mirisa na bijelo cvijeće, agrume i lagane note meda, zaobljenog tijela sa skladnom svježinom i ugodnom kiselinom. Okus je isprepleten voćnim obrisima koje upotpunjuje karakteristična blaga gorčina.

Proces proizvodnje Đakovo Graševine počinje pažljivim odabirom zrelog grožđa koje se ručno bere kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se pažljivo preša i fermentira na kontroliranoj temperaturi kako bi se očuvali svi prirodni okusi i arome.

Đakovo Graševina je idealno za uživanje kao aperitiv ili u pratnji laganih jela poput ribe, peradi i salata. Također se može poslužiti uz tradicionalne hrvatske specijalitete poput janjetine ili domaćih sireva. Ovo vino najbolje se poslužuje ohlađeno na temperaturi od 10-12°C kako bi se istaknule sve njegove arome. Uživajte u izuzetnom okusu i kvaliteti Đakovo Graševine, idealnog odabira za sve ljubitelje vrhunskih vina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12.5%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1544 Kategorije: ,