Medea Malvazija 0,75l

7,29 

Na zalihi

Opis

Opis

Medea Malvazija je vrhunsko bijelo vino proizvedeno u srcu istarskog poluotoka u vinariji Medea, poznatoj po svojoj posvećenosti tradiciji i stručnosti u proizvodnji vrhunskih vina.

Ovo izvanredno vino očarava svojom svježinom, živahnim karakterom, voćno cvjetnim mirisom, te aromama breskvi, agruma i tropskog voća. Sa svojom svjetlom slamnatožutom bojom i aromama zrelog voća poput bijele breskve, jabuke i citrusa, Medea Malvazija pruža osvježavajuće iskustvo na nepcu. Bogata aromatska kompleksnost uz ugodnu mineralnost, srednjeg tijela, izuzetne pitkosti i svježine mlade malvazije.

Proizvodnja Medea Malvazije zahtijeva pažljiv odabir najkvalitetnijih grožđa sorte Malvazija Istarska, autohtone sorte koja uspijeva na istarskom tlu. Nakon pažljive ručne berbe, grožđe se pažljivo fermentira u kontroliranim uvjetima pri temperaturi od 13°C. Nakon fermentacije vino se školuje po metodi ‘sur lie’ tri mjeseca. Potom slijedi priprema te punjenje vina u boce.

Medea Malvazija se ističe svojom svježinom, živahnošću i elegantnim završetkom. Preporuka je posluživanje na temperaturi od 10 do 12°C. Ovo vino savršeno se slaže s morskim plodovima, ribljim jelima, salatama, bijelim mesom i laganim jelima s tjesteninom. Također se može uživati kao aperitiv ili uz uživanje u opuštenim večerima s prijateljima. Osvježite svoje trenutke s ovim izvanrednim vinom i istražite bogatstvo okusa Istre!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

12,5%

SKU: P0900 Kategorije: ,