Ovo izvanredno vino očarava svojom svježinom, živahnim karakterom, voćno cvjetnim mirisom, te aromama breskvi, agruma i tropskog voća. Sa svojom svjetlom slamnatožutom bojom i aromama zrelog voća poput bijele breskve, jabuke i citrusa, Medea Malvazija pruža osvježavajuće iskustvo na nepcu. Bogata aromatska kompleksnost uz ugodnu mineralnost, srednjeg tijela, izuzetne pitkosti i svježine mlade malvazije.
Proizvodnja Medea Malvazije zahtijeva pažljiv odabir najkvalitetnijih grožđa sorte Malvazija Istarska, autohtone sorte koja uspijeva na istarskom tlu. Nakon pažljive ručne berbe, grožđe se pažljivo fermentira u kontroliranim uvjetima pri temperaturi od 13°C. Nakon fermentacije vino se školuje po metodi ‘sur lie’ tri mjeseca. Potom slijedi priprema te punjenje vina u boce.
Medea Malvazija se ističe svojom svježinom, živahnošću i elegantnim završetkom. Preporuka je posluživanje na temperaturi od 10 do 12°C. Ovo vino savršeno se slaže s morskim plodovima, ribljim jelima, salatama, bijelim mesom i laganim jelima s tjesteninom. Također se može uživati kao aperitiv ili uz uživanje u opuštenim večerima s prijateljima. Osvježite svoje trenutke s ovim izvanrednim vinom i istražite bogatstvo okusa Istre!