Benvenuti San Salvatore Muškat 0,375l

34,99  263,63 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Istarska regija, poznata po svojim bogatim vinogradima i dugoj tradiciji vinogradarstva, donosi nam niz izvanrednih vina. Benvenuti vinarija je ime koje se izdvaja u ovoj regiji, a jedno od njihovih posebnih vina je Benvenuti San Salvatore Muškat 0,375l. Ovo je vino koje spaja tradiciju i strast, čineći svaki gutljaj nezaboravnim.

Benvenuti Vinarija: Predanost Istarskoj Tradiciji
Benvenuti vinarija se ponosi nasljeđem koje datira unatrag mnogo generacija. Njihova obitelj posvećena je vinogradima i vinogradarstvu te donosi snažnu tradiciju i kvalitetu u svaku bocu. On nosi sa sobom nasljedstvo Istarske regije, odražavajući duboku povezanost s prirodom i vinogradima.

Muškat: Delikatan i Aromatičan
Muškat je sorta grožđa koja je poznata po svojoj karakterističnoj aromi i delikatnom okusu. Benvenuti vinari brižljivo biraju grožđe i koriste tradicionalne metode vinifikacije kako bi stvorili vino koje odražava ljepotu ove sorte. On donosi Muškat u svojoj punoj slavi.

Eksplozija Aromatičnih Nijansi:
Ovo vino očarava svojom eksplozijom mirisa. Benvenuti San Salvatore Muškat 0,375l pruža note cvjetnih aroma, citrusa i egzotičnih voća. Svaki gutljaj donosi bogatstvo i slojevitost okusa, s blagim slatkim naglaskom koji ga čini iznimno užitnim.

Elegancija U Malim Bocama:
Benvenuti San Salvatore Muškat dolazi u malim bocama od 0,375l, naglašavajući svoju ekskluzivnost i pažnju prema detaljima. Svaka boca je prava mala poslastica, prikladna za posebne trenutke i intimna okupljanja.

Savršeno Uparivanje S Hranom:
Ovo vino je idealno za lagane obroke i desert. Savršeno se slaže s voćnim desertima, sladoledom i kolačima. Također je izvrsno kao aperitiv ili pratitelj nakon obroka.

Naručite na Tipsy.hr: Istarska Slavlja Okusa U Vašem Domu
Sada možete uživati u čarima Istarske regije i Benvenuti vina iz udobnosti svog doma. Naručite svoje boce putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetna vina. Dostavit ćemo ih na vaš prag, omogućujući vam da stvorite nezaboravna vinska iskustva.

Zaključak:
Benvenuti San Salvatore Muškat 0,375l je vino koje vas vodi na putovanje kroz mirisne i okusne čarolije Istarske regije. Iskusite eleganciju i aromatičnost ovog iznimnog Muškata u svakoj čaši.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,2%

Volumen

0,375l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0202 Kategorije: ,