Benvenuti San Salvatore Muškat 0,375l

35,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Benvenuti San Salvatore Muškat je posebno vino koje oduševljava svojom jedinstvenom kombinacijom okusa i aromatičnosti. Proizvodi ga vinarija Benvenuti, smještena u istarskoj regiji, poznatoj po svojim bogatim vinogradima i dugoj tradiciji vinogradarstva. Njihova obitelj posvećena je vinogradima i vinogradarstvu te donosi snažnu tradiciju i kvalitetu u svaku bocu.

Ovo vino proizvodi se od autohtone sorte grožđa Muškat, koja se uzgaja na sunčanim istarskim vinogradima. Benvenuti San Salvatore Muškat obiluje voćnim aromama sušenih marelica, kandiranih citrusa poput mandarina i limuna, meda, suhog cvijeća i na kraju džema od naranči. Svaki gutljaj donosi bogatstvo i slojevitost okusa, s blagim slatkim naglaskom koji ga čini iznimno užitnim.

Karakterizira ga svježina, lagana slatkoća i izražena cvjetna aroma, što ga čini savršenim izborom za uživanje u ljetnim danima ili kao desertno vino. Idealno je za lagane obroke, a savršeno se slaže s voćnim desertima, sladoledom i kolačima. Proces proizvodnje ovog vina uključuje pažljivu fermentaciju i kontrolirane uvjete kako bi se osigurala njegova kvaliteta i autentičnost.

Benvenuti San Salvatore Muškat najbolje je poslužiti rashlađeno na temperaturi od 8-10°C kako bi se najbolje istaknule njegove voćne arome i svježina. Otkrijte čaroliju Benvenuti San Salvatore Muškata i uživajte u jedinstvenom iskustvu okusa i mirisa koji će vas oduševiti svakim gutljajem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,2%

Volumen

0,375l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0202 Kategorije: ,