Benvenuti Livio Teran 0,75l

21,99  165,68 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Istra, poznata po svojoj netaknutoj prirodi i prekrasnim vinogradima, dom je nekih od najboljih vina na svijetu. U srcu ove regije, Benvenuti vinarija nastavlja obiteljsku tradiciju proizvodnje vrhunskih vina. Jedno takvo vino koje izdvaja Benvenuti vinariju je Teran, vino koje zrači bogatstvom okusa i karakterom Istre.

Benvenuti Vinarija: Predanost Tradiciji i Kvaliteti Vinarija Benvenuti, smještena u slikovitim krajevima Istre, nosi sa sobom višegodišnje iskustvo i posvećenost vinogradima. Ova vinarija je sinonim za vrhunska vina i istinsku strast prema tradiciji. Benvenuti Livio Teran 0,75l nije iznimka; ovo vino odražava predanost kvaliteti i posvećenost koju Benvenuti unosi u svako svoje vino.

Livio Teran: Vino S Karakterom Istre Livio Teran je autohtona sorta grožđa koja raste u vinogradima Istre već generacijama. Ovo vino odražava duh Istre i njenu raskošnu prirodu. Vinogradari Benvenuti vinarije pažljivo biraju grožđe i koriste tradicionalne metode kako bi stvorili vino koje odražava karakter ovog područja.

Bogatstvo Arome i Okusa: Benvenuti Livio Teran 0,75l pruža pravo vinsko iskustvo. S intenzivnim aromama crnog voća poput šljiva i borovnica, ovo vino osvaja s bogatstvom okusa i svježinom. Nijanse začinskog bilja i zemljanih tonova dodaju kompleksnost i dubinu svakom gutljaju.

Elegancija U Boci: Ne samo da je ovo vino ukusno, već je i elegantno u izgledu. Benvenuti Livio Teran 0,75l dolazi u profinjenoj boci koja naglašava njegovu ljepotu. Svaka boca odražava pažnju koju Benvenuti posvećuje svakom aspektu proizvodnje, od vinograda do boce.

Savršeno Uparivanje S Hranom: Benvenuti Livio Teran je iznimno prilagodljivo vino koje se može uklopiti uz razna jela. Odlično se slaže s mesnim jelima, posebno s janjetinom i govedinom. Također je idealan pratitelj za tradicionalne istarske specijalitete, kao što su istarski pršut i fuži s tartufima.

Naručite na Tipsy.hr: Istarska Elegancija U Vašem Domu Sada možete kušati raskoš okusa Istre iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Benvenuti Livio Teran 0,75l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetna vina. Dostavit ćemo vam ovo izvanredno vino na prag, omogućujući vam da uživate u svim njegovim blagodatima.

Zaključak: Benvenuti Livio Teran 0,75l je vino koje donosi karakter Istre u vašu čašu. Iskusite bogatstvo okusa i mirisa ovog izvanrednog vina i stvorite nezaboravna vinska iskustva u svakoj prilici.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4473 Kategorije: ,