Benvenuti Caldierosso 0,75l

13,59 

Na zalihi

Opis

Opis

Benvenuti Caldierosso je vrhunsko vino koje donosi iskustvo s bogatim okusom i autentičnom toskanskom notom. Središnja Istra, poznata po svojim pitoresknim krajolicima i blagim padinama, dom je vinogradima koji donose izvanredna vina. U srcu ovog vinogradarskog raja nalazi se Benvenuti, vinarija čija strast prema vinogradima i tradiciji stvara vinska remek-djela. Ova vinarija vodi brigu o svojim vinogradima s pažnjom i strašću, pridržavajući se tradicije koja seže generacijama unatrag.

Caldierosso je jedinstveno vino koje donosi bogatstvo okusa i mirisa središnje Istre. Ovo vino proizvodi se od autohtonih sorti grožđa koje rastu na blagim padinama i sunčanim vinogradima. Vinarija Benvenuti pažljivo bira grožđe i koristi tradicionalne metode vinifikacije kako bi stvorila vino koje odražava dušu Istre.

Ovo vino oduševljava vaše osjetilne pupoljke s bogatstvom okusa i nijansama koje su karakteristične za ovu regiju. Okusi zrelog crvenog voća, poput trešanja i šljiva, isprepliću se s notama začinskog bilja i mediteranskih začina. Svaki gutljaj je pravo putovanje kroz okuse Istre.

Ovo vino proizvodi se pažljivim procesom fermentacije i odležavanja u hrastovim bačvama, što dodatno obogaćuje njegov karakter. Zahvaljujući svom izuzetnom kvalitetu, Benvenuti Caldierosso je idealan izbor za posebne prigode ili uživanje u trenucima opuštanja. Poslužite ga uz jela od crvenog mesa ili zrele sireve kako biste upotpunili gastronomski doživljaj. Ovo vino će sigurno oplemeniti vašu večer i ostaviti trajan dojam svojom izuzetnom kvalitetom i karakterom. Također je izvanredan uz tradicionalne istarske specijalitete, kao što su fuži s tartufima ili istarski pršut.

Konzumirajte Benvenuti Caldierosso lagano rashlađeno kako biste najbolje doživjeli njegove arome i okuse. Uživajte u čarima Toskane s ovim prefinjenim vinom Benvenuti Caldierosso.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0555 Kategorije: ,