Benvenuti Caldierosso 0,75l

12,99  97,87 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Središnja Istra, poznata po svojim pitoresknim krajolicima i blagim padinama, dom je vinogradima koji donose izvanredna vina. U srcu ovog vinogradarskog raja nalazi se Benvenuti, vinarija čija strast prema vinogradima i tradiciji stvara vinska remek-djela. Jedno od tih iznimnih vina je Benvenuti Caldierosso 0,75l, vino koje vas vodi na putovanje kroz okuse i mirise Istre.

Benvenuti Vinarija: Nasljedstvo i Kvaliteta
Vinarija Benvenuti, s bogatom poviješću i predanošću vinogradima, postala je sinonim za izvanredna vina iz središnje Istre. Ova vinarija vodi brigu o svojim vinogradima s pažnjom i strašću, pridržavajući se tradicije koja seže generacijama unatrag. Upravo ta posvećenost kvaliteti reflektira se u svim njihovim vinima, uključujući i Benvenuti Caldierosso 0,75l.

Caldierosso: Posebnost Iz Istre
Caldierosso je jedinstveno vino koje donosi bogatstvo okusa i mirisa središnje Istre. Ovo vino proizvodi se od autohtonih sorti grožđa koje rastu na blagim padinama i sunčanim vinogradima. Vinarija Benvenuti pažljivo bira grožđe i koristi tradicionalne metode vinifikacije kako bi stvorila vino koje odražava dušu Istre.

Aromatični Okusi:
Benvenuti Caldierosso 0,75l oduševljava vaše osjetilne pupoljke s bogatstvom okusa i nijansama koje su karakteristične za ovu regiju. Okusi zrelog crvenog voća, poput trešanja i šljiva, isprepliću se s notama začinskog bilja i mediteranskih začina. Svaki gutljaj je pravo putovanje kroz okuse Istre.

Elegancija U Boci:
Ovo vino nije samo okusno, već i estetski privlačno. Benvenuti Caldierosso 0,75l dolazi u elegantnoj boci koja odražava ljepotu vina. Dizajn boce odražava pažnju koju vinarija posvećuje svakom detalju, od vinogradima do boce.

Savršeno Uparivanje S Hranom:
Benvenuti Caldierosso je idealan pratitelj mnogih jela. Njegova struktura i bogatstvo okusa čine ga savršenim uz mesna jela, posebno roštilj i pečenja. Također je izvanredan uz tradicionalne istarske specijalitete, kao što su fuži s tartufima ili istarski pršut.

Naručite na Tipsy.hr: Istranska Elegancija U Vašem Domu
Sada možete kušati vinsku eleganciju središnje Istre iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Benvenuti Caldierosso 0,75l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetna vina. Dostavit ćemo vam ovo izvanredno vino na prag, omogućujući vam da uživate u svim njegovim blagodatima.

Zaključak:
Benvenuti Caldierosso 0,75l je vino koje donosi eleganciju središnje Istre u vašu čašu. Iskusite bogatstvo okusa i mirisa ovog izvanrednog vina i stvorite nezaboravna vinska iskustva u svakoj prilici.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0555 Kategorije: ,