Benvenuti Livio Malvazija 0,75l

19,99  150,61 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Istarska regija, koja slovi kao jedno od najprestižnijih vinogradarskih područja, dom je mnogih iznimnih vina. Među njima, izdvaja se Benvenuti vinarija, koja s ponosom nosi ime po obitelji koja je posvećena vinogradima i tradiciji već generacijama. Jedno od njihovih najsvjetlijih vina je Benvenuti Livio Malvazija 0,75l, vino koje vas vodi na nezaboravno vinsko putovanje kroz središnju Istru.

Benvenuti Vinarija: Nasljedstvo i Kvaliteta
Benvenuti vinarija s ponosom predstavlja vinogradarsku tradiciju i nasljedstvo koje datira unatrag mnogo godina. Njihova strast prema vinogradima i opredjeljenje za kvalitetu vidljivi su u svim aspektima njihovog poslovanja. Benvenuti Livio Malvazija 0,75l donosi u čašu tu posvećenost, odražavajući ljubav prema vinogradima i tradiciji koja ga stvara.

Livio Malvazija: Istarski Identitet
Malvazija, autohtona sorta Istre, nosi sa sobom duh i karakter ovog prekrasnog područja. Benvenuti vinari biraju najbolje grožđe i primjenjuju tradicionalne metode vinifikacije kako bi stvorili vino koje odražava bogatstvo Istre.

Aromatični Okusi:
Osvaja vaša osjetila bogatim aromama bijelog voća i svježih cvjetova. Ovo vino obara s nogu svojom složenošću i nijansama, a svaki gutljaj donosi nove otkriće.

Elegancija U Boci:
Nije samo okus koji oduševljava, već i izgled boce. Benvenuti Livio Malvazija 0,75l dolazi u elegantnoj boci koja ističe ljepotu vina. Svaka boca odražava pažnju koju Benvenuti posvećuje svakom detalju, od vinograda do boce.

Savršeno Uparivanje S Hranom:
Ovo vino je idealno za različite prilike i različite okuse. savršeno se slaže s morskim plodovima, bijelim mesom i jelima s mediteranskim začinima. Također je izvanredan izbor za opuštene večeri uz prijatelje.

Naručite na Tipsy.hr: Istarska Elegancija U Vašem Domu
Sada možete kušati vinsku eleganciju središnje Istre iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Benvenuti Livio Malvazija 0,75l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetna vina. Dostavit ćemo vam ovo izvanredno vino na prag, omogućujući vam da uživate u svim njegovim blagodatima.

Zaključak:
Benvenuti Livio Malvazija 0,75l donosi vam okus i karakter središnje Istre u svaku čašu. Iskusite bogatstvo okusa i mirisa ovog iznimnog vina i stvorite nezaboravna vinska iskustva u svakoj prilici.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4536 Kategorije: ,