Benvenuti Livio Malvazija 0,75l

19,49 

Na zalihi

Opis

Opis

Benvenuti Livio Malvazija je iznimno kvalitetno vino, vinarije Benvenuti smještene u istarskoj regiji. Benvenuti je poznat po svojoj posvećenosti tradiciji i stručnosti u proizvodnji vina, a Livio Malvazija je jedan od njihovih vrhunskih proizvoda.

Ovo vino proizvodi se od pažljivo odabranih grožđa sorte Malvazija, koja se uzgaja na sunčanim i plodnim obroncima istarskih brežuljaka. Benvenuti Livio Malvazija očarava svojim svježim i voćnim aromama zrelog koštunjičavog voća, ponajviše breskve koja dominira, a zatim nešto kruške u pozadini, pa na bijeli papar i druge nježne začinske note. Njegova živahna kiselost i uravnoteženi voćni okusi čine ga idealnim izborom za ljubitelje suhih bijelih vina.

Karakteristike ovog vina obuhvaćaju njegovu svježinu, čistoću okusa i dugotrajan završetak. Proces proizvodnje ovog vina uključuje pažljivo dozrijevanje je u starijim velikim drvenim bačvama, aromatski neutralnim, u kojima razvija svoje sortne karakteristike i naglašava terroirski pečat, što rezultira izuzetno kvalitetnim proizvodom.

Benvenuti Livio Malvazija najbolje je konzumirati ohlađeno na temperaturi od 10-12°C. Savršeno se slaže s jelima koa što je teleće pečenje, pileće pečenje, plemenita bijela riba poput kovača u povrću, skradinski rižoto, tjestenine s tartufima i slično. Bez obzira jeste li uživate sami ili u društvu, ovo vino će vas oduševiti svojom svježinom i kompleksnošću.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4536 Kategorije: ,