Benvenuti Rose 0,75l

12,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Benvenuti Rose je osvježavajuće ružičasto vino koje pruža neodoljivu kombinaciju voćnih aroma i svježine. Proizvodi ga vinarija Benvenuti, smještena u istarskoj regiji, poznatoj po svojim pitoresknim vinogradima i dugoj tradiciji vinogradarstva.

Ovo vino proizvodi se od pažljivo odabranih sorti grožđa, uključujući autohtone istarske sorte poput Terana i Merlota, koje mu daju poseban karakter. Benvenuti Rose očarava svojom blagom ružičastom bojom i voćnim aromama malina i šumskih jagoda, koje se isprepliću s herbalnim notama.

Karakterizira ga svježina, uravnoteženost i lagani tanini, što ga čini savršenim izborom za uživanje u toplim ljetnim danima ili kao aperitiv prije obroka. Ovo vino proizvodi se pažljivim procesom fermentacije na kontroliranim temperaturama kako bi se osigurala najbolja kvaliteta i izražajnost okusa.

Benvenuti Rose najbolje je poslužiti rashlađeno na temperaturi od 8-10°C kako bi se najbolje istaknule njegove voćne arome i svježina. Idealno se slaže s laganim jelima poput hobotnice na salati, školjkama na buzari, pilećim krilcima s roštilja, jadranskim lignjama sa žara, rižotom sa škampima ili kozicama, pečenim povrćem, piletinom s povrćem u woku, dagnjama na buzari, salatom s piletinom, ražnjićima, ali se također može uživati ​​samostalno ili kao pratnja voćnim desertima.

Naručite svoju bocu Benvenuti Rose već danas i otkrijte čaroliju ovog osvježavajućeg ružičastog vina iz Istre.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P3717 Kategorije: , ,