Benvenuti Corona Grande 0,375l

17,99  135,55 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Istarski vinogradi često skrivaju blago u obliku vina koji odražava duh i tradiciju regije. Benvenuti vinarija, s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom, donosi nam posebno vino – Benvenuti Corona Grande 0,375l. Ovo vino odiše kvalitetom i pažnjom prema detaljima te je prava poslastica za ljubitelje vina.

Benvenuti Vinarija: Nasljedstvo i Strast
Benvenuti vinarija ima dugu obiteljsku povijest posvećenu vinogradima i vinogradarstvu. Njihova strast prema vinogradima i vinu odražava se u svakoj boci koju proizvedu. Benvenuti Corona Grande 0,375l nije iznimka – ovo vino predstavlja duboku povezanost s prirodom i vinogradima Istre.

Corona Grande: Elegancija i Karakter
Corona Grande je sorta grožđa koja nosi karakterističan okus i aromu regije. Benvenuti vinari brižljivo biraju grožđe i primjenjuju tradicionalne metode vinifikacije kako bi stvorili vino koje odražava ljepotu te sorte.

Aromatični Užitak:
Ovo vino oduševljava bogatstvom aroma koje čine svaki gutljaj jedinstvenim iskustvom. Ona pruža note zrelog voća i cvjetnih nijansi koje se savršeno stapaju. Svaki gutljaj otkriva novo otkriće u svijetu okusa.

Mala Boca, Velika Elegancija:
Dolazi u malim bocama od 0,375l, naglašavajući svoju ekskluzivnost i pažnju prema detaljima. Svaka boca je pravo malo remek-djelo, prikladno za posebne trenutke i intimna okupljanja.

Savršeno Uparivanje S Hranom:
Ovo vino je idealno za različite prilike i različite okuse. Benvenuti Corona Grande 0,375l savršeno se slaže s jelima od ribe, bijelom piletinom i jelima s mediteranskim začinima. Također je izvanredan izbor za opuštene večeri uz prijatelje.

Naručite na Tipsy.hr: Istarska Elegancija U Vašem Domu
Sada možete uživati u čarima Istarske regije i Benvenuti vina iz udobnosti svog doma. Naručite svoje boce Benvenuti Corona Grande 0,375l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetna vina. Dostavit ćemo ih na vaš prag, omogućujući vam da stvorite nezaboravna vinska iskustva.

Zaključak:
Benvenuti Corona Grande 0,375l donosi vam okus i karakter Istre u svaku malu bocu. Iskusite bogatstvo okusa i mirisa ovog iznimnog vina i stvorite nezaboravna vinska iskustva u svakoj prilici.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12%

Volumen

0,375l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0384 Kategorije: , ,