Madre Badessa Teta Mare Borovnica 0,7l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Teta Mare Borovnica je vrhunski voćni liker od borovnice proizveden u Hrvatskoj. Snaga izvornih okusa borovnice pretočena je u ovaj osvježavajući, moćni i voćni liker slatko-kiselkaste arome.

Okus Madre Badessa Teta Mare Borovnice savršeno je uravnotežen između slatkoće i svježine borovnice, s blagim tragom začina. Arome svježih borovnica dominiraju, prateći bogatstvo voćnih nota i osvježavajući okus. Ovaj liker pruža osvježavajući doživljaj koji se savršeno uklapa u različite prigode.

Izrađen je od pažljivo odabranih sastojaka visoke kvalitete, uključujući svježe borovnice i druge prirodne sastojke. Proces proizvodnje pažljivo se nadgleda kako bi se osigurala dosljednost okusa i kvalitete svakog proizvoda. Ispunjen je i pravim komadićima borovnice, natopljenim alkoholom jačine 23% alkohola.

Ovaj izuzetni liker može se konzumirati na različite načine. Možete ga poslužiti kao aperitiv, dodati ga koktelima za dodatnu dimenziju okusa ili ga jednostavno uživati ​​u njegovoj čarobnoj slatkoći samostalno. Bez obzira na način konzumacije, Madre Badessa Teta Mare Borovnica jamči nezaboravan doživljaj okusa. Ne propustite priliku isprobati ovaj vrhunski voćni liker i uživati ​​u svakom gutljaju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

23%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4548 Kategorija: