Madre Badessa Padre Pelinkovac 0,7l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Padre Pelinkovac je vrhunski biljni liker koji se proizvodi u Hrvatskoj. Slatki liker koji je inspiriran jedinstvenim okusom pelina, kralja aromatičnog bilja.

Ovaj tradicionalni pelinkovac izrađuje se od pažljivo odabranih biljnih sastojaka, uključujući pelin, anis i druge biljke, koji mu daju jedinstveni okus i miris. Karakterizira ga složen i uravnotežen okus s dominantnim notama pelina i anisa, te blagom gorčinom i slatkim završetkom.

Obogaćen je notama mješovitog bilja, ljekovitih trava i koromača koje su smanjile gorčinu pelina te mu dale jedinstven okus. Osim toga, ima bogatu tamnu boju koja mu daje profinjen izgled.

Ovaj liker se tradicionalno konzumira kao aperitiv ili digestiv, a može se koristiti i kao osnova za razne koktele. S obzirom na svoj specifičan okus i aromu, najbolje se konzumira rashlađen ili s ledom, kako bi se istaknule sve njegove slojevite arome i karakteristike. Idealan je za uživanje uz društvo prijatelja ili obitelji, te kao savršen završetak obroka. Ugodne je jačine od 30% alkohola, i prilika je da uživate u najboljem što priroda nudi, u čaši.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

30%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4549 Kategorija: