Madre Badessa Šizika Šljivovica 0,7l

25,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Šizika Šljivovica je vrhunska voćna rakija od šljive, proizvedena u Hrvatskoj s posebnom pažnjom i tradicijom.

Okus Madre Badessa Šizika Šljivovice je bogat, voćan i pun karakterističnih nota šljive. Arome su slojevite i intenzivne, s primjetnim voćnim notama i blagim začinskim naglascima. Ovo piće ima glatku teksturu i uglađeni završetak koji ostavlja osvježavajući dojam.

Proizvodi se pažljivo odabranim plodovima šljive po tradicionalnoj recepturi koja se prenosi generacijama. Prvoklasna voćna rakija destilat je pažljivo odabranih zrelih plodova šljive. Mirisne note ove rakije rezultat su posebnog postupka fermentacije i destilacije te desetogodišnjeg odležavanja u hrastovim bačvama.

Šizika Šljivovica se najbolje konzumira kao aperitiv ili digestiv. Može se poslužiti rashlađena ili na sobnoj temperaturi, ovisno o osobnim preferencijama. Idealan je izbor za posebne prigode ili opuštanje nakon obroka. Ovo tradicionalno hrvatsko piće može se kombinirati s raznim zakuskom ili desertima kako bi se istaknuli njezini voćni okusi. Sazrela je do jačine od 45% alkohola, a svaki gutljaj otkriva kompleksnost, dubinu i snagu okusa koji su se razvijali godinama.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

45%

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,7l

SKU: P4544 Kategorija: