Madre Badessa Inamorana Amarena 0,7l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Inamorana Amarena je vrhunski liker proizveden u Hrvatskoj, s posebnom pažnjom i strašću.

Ovaj izuzetni liker karakterizira bogat okus trešnje Amarene i jedinstveni biljni tonovi, što ga čini savršenim izborom za ljubitelje voćnih likera. Svojom profinjenom aromom i osvježavajućim okusom, Madre Badessa Inamorana Amarena pruža jedinstveno iskustvo koje osvaja srca svih koji ga probaju.

Proizvodi se pažljivo odabranih sastojaka, uključujući visokokvalitetne trešnje Amarene i pažljivo odabranih bilja i začina, bez umjetnih boja ili aroma. Svaka kap ovog likera nosi pečat stručnosti i tradicije, stvarajući nezaboravno piće koje će oduševiti sva osjetila. Aromatičan, s vješto izbalansiranom kiselo-slatkom notom i 20 % udjela alkohola, pruža užitak pri svakom gutljaju. inAMORANA je okus u koji ćete se nesumnjivo zaljubiti.

Madre Badessa Inamorana Amarena savršeno je piće za uživanje u svim prigodama. Može se konzumirati kao aperitiv ili kao dodatak koktelima, dodajući svakom trenutku posebnu notu elegancije i razigranosti. Izuzetno je osvježavajuć kada se poslužuje ohlađen, a njegova bogata aroma i slatki okus savršeno će se nadopunjavati s raznim desertima ili voćnim kolačima.

Uz Madre Badessa Inamorana Amarena, svaki trenutak postaje poseban, pružajući nezaboravno iskustvo okusa koje će ostati urezano u sjećanjima.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

20%

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,7l

SKU: P4547 Kategorija: