Madre Badessa Triska Viljamovka 0,7l

25,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Triska Viljamovka je vrhunski voćni liker od kruške viljamovke proizveden u Hrvatskoj.

Ovaj liker očarava svojim profinjenim i voćnim okusom koji dolazi do izražaja u svakom gutljaju. Arome svježih krušaka kombiniraju se s blagim notama slatkih začina, stvarajući uravnoteženi i bogat ukus.

Glavni sastojci ovog likera su svježe ubrane kruške Viljamovke, koja se svrstava među najcjenjenije. Njezin se sok fermentira i destilira kako bi se postigla visoka kvaliteta i čistoća okusa. Nakon procesa destilacije, liker odmara u posebnim bačvama kako bi se razvile složene arome i postigao savršen balans okusa. Izrazito je bogate voćne arome i snažnog karaktera s jačinom od 45% alkohola.

Madre Badessa Triska Viljamovka savršen je za konzumaciju kao aperitiv ili digestiv. Poslužuje se rashlađen i može se uživati samostalno ili uz kvalitetne sireve i desertne delicije. Njegova bogata i voćna aroma čini ga savršenim izborom za posebne prigode ili kao poklon za posebne ljude.

Uživajte u jedinstvenom okusu i kvaliteti Madre Badessa Triska Viljamovke, vrhunskog voćnog likera koji će očarati vaše nepce. Neka svaka čaša bude užitak koji će vas podsjetiti na ljepotu i raznolikost prirode. Nabavite svoju bocu i iskusite pravu raskoš voćnih aroma.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

45%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4545 Kategorija: