Madre Badessa Capone Gin 0,7l

25,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Capone Gin je premium gin vrhunske kvalitete koji se proizvodi u Hrvatskoj. Ovaj gin se ističe svojim kompleksnim okusom i aromom, idealnim za ljubitelje ginova visoke kvalitete.

Glavni sastojci ovog gina uključuju klasične botaničke sastojke poput bobičastog voća, citrusa i bilja, što mu daje bogatstvo okusa i profinjenu aromu. Izražena citrusna aroma savršeno se nadopunjuje s prepoznatljivim mediteranskim notama masline i lavande. Arome su bogate i intenzivne, s notama zrelog voća i svježih biljaka koje se savršeno nadopunjuju, intrigantnog je karaktera i kompleksnog tijela.

Proces proizvodnje ovog gina odvija se pažljivo i precizno, koristeći tradicionalne metode destilacije kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta. Ovaj snažni gin, jačine 42% alkohola, svakim gutljajem otkriva pažljivo odabrane arome i stvara harmoniju okusa bez obzira pijete li ga čistog ili u koktelima.

Ovaj gin se najbolje konzumira u klasičnim gin koktelima poput gin-tonica, martinija ili negronija. Također se može koristiti kao osnova za različite koktele ili se jednostavno poslužiti s tonikom i kriškom limete za osvježavajući i elegantan napitak.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja Podrijetla

Hrvatska

Alkohol

42%

Volumen

0,7l

SKU: P4546 Kategorija: