Madre Badessa Manna Orahovac 0,7l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Madre Badessa Manna Orahovac je vrhunski liker od zelenog oraha proizveden u Hrvatskoj.

Ovaj egzotični napitak proizvodi se od pažljivo odabranih orašastih plodova i prirodnih sastojaka, što mu daje jedinstvenu i autentičnu karakteristiku. Originalan gorko-slatki liker, okusa koji „kao da je s neba“, nastaje od macerata nedozrelih zelenih oraha. Bogate je i skladne, lagano opore arome i jačine od 28% alkohola.

Orahovac Madre Badessa Manna ima dubok i intenzivan okus orašastih plodova, s blagom notom slatkoće koja savršeno uravnotežuje pikantnost. Miris ovog likera obogaćen je toplim notama orašastih plodova i blagim začinima, stvarajući ugodno i primamljivo iskustvo.

Proces proizvodnje ovog egzotičnog napitka pažljivo je vođen kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i autentičan okus. Orahovac se spravlja od svježih oraha i visokokvalitetnih alkoholnih baza, a zatim se polako infuzira kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa i aroma.

Preporučujemo ga piti čistog, na ledu, kao aperitiv ili digestiv. Ili oboje. Dodate li mu mlijeko, očekuje vas senzacionalan kremasti užitak. Također, odličan je sastojak za razne koktele i mješavine pića, dodajući jedinstvenu notu orašastih plodova i bogatstvo okusa. Madre Badessa Manna Orahovac je idealan izbor za sve ljubitelje egzotičnih i autentičnih okusa, te za one koji cijene vrhunsku kvalitetu i tradiciju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

28%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4550 Kategorija: