The Glenlivet 12 YO 0,7l

33,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Glenlivet 12 YO je visoko cijenjeni škotski viski koji proizvodi poznata destilerija The Glenlivet, smještena u srcu škotskih visoravni. Ovaj viski predstavlja sinonim za izvrsnost i tradiciju u svijetu viskija, što se očituje u svakoj bočici ovog izvanrednog pića.

Ovaj viski oduševljava svojim bogatim i složenim okusima voća, kao što su zrele jabuke, sočne kruške i sušeno voće, koji se savršeno nadopunjuju s notama vanilije i karamela. Ova harmonija okusa rezultat je pažljivo odabranih sastojaka, uključujući visokokvalitetni ječmeni slad i vodu iz izvora Josie’s Well.

Proizvodnja Glenlivet 12 YO zahtijeva precizan proces destilacije i odležavanja. Nakon fermentacije ječmenog slada, destilacija se provodi u tradicionalnim bakrenim kotlovima, što osigurava čistoću i kompleksnost okusa. Nakon toga, viski odležava u hrastovim bačvama, gdje dobiva svoje karakteristične arome i bogatstvo okusa.

Glenlivet 12 YO savršen je izbor za sve ljubitelje viskija koji cijene vrhunsku kvalitetu i autentičnost. Preporučuje se konzumirati ovaj viski čisto, uz dodatak nekoliko kapi čiste vode kako bi se otkrile sve nijanse okusa. Također, može se uživati s ledom ili kao sastojak u koktelima za posebne prigode.

Uz svoje impresivne karakteristike i prepoznatljiv okus, Glenlivet 12 YO ostaje omiljeni izbor među ljubiteljima viskija diljem svijeta. Nabavite svoju bocu ovog izvanrednog viskija i otkrijte zašto je The Glenlivet sinonim za vrhunski užitak.

SKU: P2221 Kategorije: ,