Chivas Regal 18 YO 0,7l

77,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Chivas Regal 18 YO je premium škotski viski proizveden od strane Chivas Brothersa, poznatog proizvođača viskija s bogatom poviješću. Ovaj viski predstavlja simbol luksuza i elegancije, piće jakog karaktera i prepoznatljivih aroma tosta i dima koje privlače svakog poznavatelja viskija diljem svijeta.

Ovaj viski nudi izvanredan balans okusa s kompleksnim notama voća, meda, začina i dima. Arome su izražene i intenzivne, ističući voćne tonove poput sušenih šljiva i karameliziranih jabuka, uz mješavinu začina i drvenih tonova koji pružaju dubinu i kompleksnost.

Ovaj viski se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući ječmeni slad, vodu iz izvora u škotskim visokim gorama te posebno odabrane hrastove bačve za odležavanje 18 godina. Proces destilacije i odležavanja provodi se s iznimnom pažnjom kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa i aroma.

Chivas Regal 18 YO savršen je za uživanje u posebnim prigodama ili kao dar za prave ljubitelje viskija. Može se konzumirati čisto, s dodatkom leda ili kao sastojak klasičnih koktela poput viskija sa sodom. Bez obzira na način konzumacije, ovaj viski pruža nezaboravno iskustvo svakom ljubitelju viskija.

Uz Chivas Regal 18 YO, svaka prigoda postaje izuzetna, a užitak nezaboravan. Uživajte u luksuzu i kvaliteti s Chivas Regal 18 YO – vrhunskim viskijem za istinske poznavatelje.

SKU: P0618 Kategorije: ,