TU Reposado 100% Agave Tequila 1l

38,99 

Na zalihi

Opis

Opis

TU Anejo 100% Agave Tequila proizvod je gospodina Agustina Sancheza  – inžinjera sa 35 godina iskustva u proizvodnji tekile. TU što na španjolskom znači „ti“ odaje priču iza ovog meksičkog žestokog pića. Naime TU je naša tekila –  moja, tvoja, svačija – tekila od ljudi za ljude. Visok postotak alkohola dio je procesa koji počinje sa srcem biljke agave koja stari između osam do deset godina prije samog početka procesa proizvodnje. U proizvodnji TU Tequile koriste se biljke agave koje su rasle na dva različita područja. Filozofija „najbolje od oba svijeta“ koje se drže i u samom procesu kuhanja koji traje do 48 sati a radi se u dve različite vrste peći. Proces destilacije dešava se u „kotlu“ a traje otprilike pet sati. Sam proces ponavlja se dva puta. Nakon mješanja dešava se misterija – dužina odležavanja ovih tekila čuvana je tajna koja nije poznata široj javnosti poznato je jedino da se odležavanje dešava u tankovima od nehrđajućeg čelika.

Upravo te male razlike donose nam par različitih vrsta: TU Tequila Anejo, TU Tequila Bianco i TU Tequila Reposado. Različite bojom, okusom i aromom – zapanjujuće je koliko delikatne promjene mogu imati velike posljedice. Preporuka: budite delikatni s količinama, jer uz ovo ide jedino limun i sol. Tequila Sunrise mogao bi doći prije nego očekujete.

Prizovi ljetnu vrućinu tequilom koja ne razočarava. Dodaj limun i sol, čistina ove tequile od agave pripremit će te za siestu (ili fiestu).

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Meksiko

Volumen

1l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P2546 Kategorije: ,