Nucano Espadin Anejo 0,7l

74,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Nucano Espadin Anejo je vrhunski mezcal koji je proizveden ručno, s posebnom pažnjom i tradicijom, od strane Nucano destilerije u regiji Oaxaca u Meksiku.

Ima izražene arome dima, citrusa i začina, s nijansama slatkog voća i bilja. Ovaj mezcal se proizvodi isključivo od 100% agave Espadin, što mu daje autentičan okus i kvalitet. Kombinacija tradicionalnih metoda destilacije i modernih tehnika rezultira iznimno glatkom teksturom i uravnoteženim karakterom.

Ovaj mezcal je izrađen od najkvalitetnijih sirovina, a njegov izvanredan okus se može zahvaliti dugom i pažljivom starenju u hrastovim bačvama, što mu daje nevjerojatnu dubinu i kompleksnost. Ovaj mezcal je rezultat stručnosti i posvećenosti majstora destilacije, koristeći agavu Espadin, koja se peče podzemno u tradicionalnim pećima, a zatim destilira u bakrenim kotlovima. Rezultat je kompleksan i bogat okus s naglašenim notama dima, zemlje i voća, što ga čini jedinstvenim u svojoj klasi. Aromu ovog mezcala krasi blaga nota čokolade i vanilije, a okus je pun i slojevit, s notama sušenog voća i karamele.

Ovaj mezcal najbolje se konzumira lagano rashlađen, kako bi se istaknuli svi slojevi njegovih složenih okusa i mirisa. Može se poslužiti kao aperitiv ili kao dodatak koktelima, dodajući im dubinu i karakter. Bez obzira na način konzumacije, Nucano Espadin Anejo pruža jedinstveno iskustvo uživanja u autentičnom meksičkom mezcalu, koje će zasigurno oduševiti ljubitelje kvalitetnih alkoholnih pića. Ako želite probati nešto netradicionalno i jedinstveno, onda je ovaj Nucano Espadin Anejo idealan za vas.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Meksiko

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: BD078 Kategorije: ,