Wise Grus Loza 0,7l

29,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Wise Grus – Lozovača, predstavlja pravi poklon za sva osjetila. Nastala je spajanjem dviju neodoljivih sorti grožđa, Graševine i Chardonnaya, čime je stvorena ova jedinstvena lozovača koja vas vodi na putovanje kroz zemlju zasad grožđa. Karakterizirana je neodoljivim svježim i voćnim mirisima zrelog grožđa, a njen bogat i dugotrajan okus će zadiviti svakog degustatora.

Wise Grus – Lozovača, savršeno se slaže s različitim obrocima i predstavlja prave užitak za sva osjetila. Ovaj premium napitak predstavlja savršeno balansiran spoj tradicije i suvremenosti. Njegov izuzetan okus i neodoljivi mirisi čine ga nezamjenjivim dijelom svakog društva, a svaka prigoda postaje posebna s ovim neodoljivim napitkom uz vašu stranu.

Iskoristite priliku i upoznajte Wise Grus – Lozovaču, jedinstveni napitak koji će zadovoljiti sva vaša osjetila i ostaviti nezaboravan doživljaj. Ovaj premium napitak predstavlja jedinstvenu kombinaciju kvalitete, tradicije i suvremenog dizajna, čime je stvorena neodoljiva lozovača koja će biti pravi poklon za svakoga.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P4216 Kategorija: