Đanić Premium Viljamovka 0,70l

24,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Đanić Premium Viljamovka je vrhunska voćna rakija proizveden od najboljih plodova aromatične kruške Williams. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila. Pri proizvodnji se koriste samo najkvalitetnije kruške, što rezultira vrhunskim okusom i mirisom.

Đanić Premium Viljamovka proizvodi se tradicionalnom destilacijom u bakrenim kazanima, što osigurava zadržavanje prirodnih aroma i ukusa krušaka. Nakon destilacije, liker odmara u hrastovim bačvama kako bi postigao puniji okus i glatku teksturu. Karakteristika ovog likera je njegova uravnotežena slatkoća i voćna svježina, što ga čini savršenim za uživanje u posebnim prilikama ili kao aperitiv.

Đanić Premium Viljamovka najbolje je konzumirati ohlađenu, kako bi se istaknuli svi njegovi voćni okusi i arome. Ovaj izuzetno kvalitetan liker može se poslužiti kao desert nakon obroka ili kao osvježavajući napitak uz voćne ili slatke zalogaje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: 1321 Kategorije: ,