Đanić Premium Lozovača Barrique 0,70l

23,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Premium Lozovača Barrique je vrhunska rakija, a proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ovaj profinjeni destilat karakterizira bogat, slojevit okus sa sofisticiranim notama drveta i voća, što ga čini izuzetno kompleksnim i privlačnim. Đanić Premium Lozovača Barrique ima prepoznatljivu aromu koja mami nosnice svojom dubinom i bogatstvom.

Glavni sastojci ovog vrhunskog pića su pažljivo odabrani grožđani plodovi, koji se pažljivo fermentiraju i destiliraju prije nego što odleže u hrastovim bačvama. Ovaj proces omogućuje piću da apsorbira složene arome hrastovog drveta, pridonoseći njegovom karakterističnom okusu i teksturi.

Đanić Premium Lozovača Barrique najbolje se konzumira kao aperitiv ili digestiv. Može se poslužiti i uz kvalitetne sireve, crnu čokoladu ili desertne kolače kako bi se istaknule njegove kompleksne arome. Bez obzira na način konzumacije, ovo izvanredno piće će zasigurno oduševiti ljubitelje kvalitetnih destilata.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1231 Kategorije: ,