Đanić Travarica 1,0l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Travarica je specijalna domaća rakija, proizvedena maceriranjem više vrsta ljekovitih trava koje rastu na pašnjacima otoka Visa i kvalitetne rakije jabukovače. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ovu rakiju karakterizira bogat biljni okus, gdje se ističu note raznih ljekovitih biljaka kao što su ružmarin, matičnjak, kamilica i kadulja. Arome ove rakije su intenzivne i osvježavajuće, s dominantnim biljnim notama koje se savršeno nadopunjuju s finim voćnim i začinskim tonovima. Odlikuje se izuzetnom čistoćom i svježinom, što ga čini idealnim odabirom za sve ljubitelje autentičnih domaćih likera.

Osim što se može konzumirati kao aperitiv ili digestiv, Đanić Travarica može se koristiti i u raznim koktelima kao dodatak za obogaćivanje okusa. Preporučuje se poslužiti ohlađen u čaši za rakiju ili kao sastojak u raznim kreativnim koktelima. Savršeno će se uklopiti uz razne prigode, bilo da je to opuštanje s prijateljima ili posebna večera.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1063 Kategorije: ,