Đanić Premium liker od meda 0,70l

21,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Premium liker od meda je luksuzni liker napravljen od najfinijeg domaćeg meda dodanog u voćnu rakiju. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ovaj izuzetan liker od meda ima bogat i pun okus, s izraženim notama meda koje se savršeno sljubljuju s voćnim aromama. Svaki gutljaj otkriva slojeve dubokih okusa meda i voća, stvarajući osvježavajuće i ugodno iskustvo za nepce. Sastojci ovog prefinjenog likera od meda pažljivo su odabrani kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta. Kombinacija visokokvalitetnog meda i pažljivo odabranih voćnih ekstrakata stvara savršenu ravnotežu slatkoće i voćnosti.

Proizvodnja likera od meda odvija se kroz precizan proces koji uključuje pažljivo miješanje sastojaka i njihovo odležavanje kako bi se postigla maksimalna uravnoteženost okusa i aroma. Rezultat je neodoljiv liker koji osvaja svojom kvalitetom i sofisticiranim okusom. Đanić Premium liker od meda savršeno je piće za opuštene trenutke uživanja ili kao dodatak desertima i kolačima.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

21%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1293 Kategorije: ,