Đanić Medica 1,0l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Medica je vrhunski medeni liker proizveden od slavonskog livadskog meda i rakije jabukovače. Proizvodi ju poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ovaj izvanredan liker proizvodi se pažljivo odabranim domaćim medom i visokokvalitetnom rakijom jabukovačom, stvarajući jedinstvenu kombinaciju slatkih i toplih aroma.

Bogat okus Đanić Medice karakterizira uravnotežena slatkoća meda s blagim oštrinom rakije, pružajući jedinstvenu senzaciju na nepcu. Arome meda obavijaju okusne pupoljke, dok se na pozadini otkrivaju suptilne note alkohola.

Ovaj izvrstan medeni liker najbolje se konzumira rashlađen kao aperitiv ili digestiv, ali također može biti sastavni dio koktela. Savršen je za uživanje u posebnim prigodama ili kao desert nakon obroka. Svaka boca odiše pažljivo izrađenim okusima koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva i ljubavi prema proizvodnji vrhunskih alkoholnih pića.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

21%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0942 Kategorije: ,